1 Johdanto

1.1 Tietosuojakäytäntö

Me olemme iloisia, että vierailet verkkosivustollamme ja että olet kiinnostunut yrityksestämme ja matkailuautoistamme. Henkilötietojesi suojaaminen on meille erittäin tärkeää. Carado GmbH (jäljempänä Carado tai me) kiinnittää suurta huomiota käyttäjien tietojen turvaamiseen ja tietosuojamääräysten noudattamiseen.

Caradon verkkosivuilla voi olla linkkejä toisten tarjoajien verkkosivuille, joita tämä tietosuojakäytäntö ei koske. Me emme tiedä emmekä voi vaikuttaa siihen, mitä tietoja kyseisten sivujen ylläpitäjät mahdollisesti keräävät. Saat tietoa tietosuojasta kulloiseltakin verkkosivulta.
Jäljempänä kerromme sinulle tarkasti, miten käsittelemme tietojasi.

1.2 Käsitteiden määritelmät

Tietosuojakäytäntö perustuu yleisen tietosuoja-asetuksen käsitteisiin.  
• ”Henkilötiedoilla” tarkoitetaan kaikkia tietoja, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön (jäljempänä ”rekisteröity”) (yleisen tietosuoja-asetuksen 4 artiklan 1 kohta). Henkilötietojasi ovat tiedot, kuten perustietosi (etunimi- ja sukunimi, osoite ja syntymäaika) yhteystietosi (puhelinnumero, sähköpostiosoite), laskutustietosi (pankkiyhteys) sekä monet muut.
• ”Käsittelyllä” tarkoitetaan toimintoa tai toimintoja, joita kohdistetaan henkilötietoihin tai henkilötietoja sisältäviin tietojoukkoihin joko automaattista tietojenkäsittelyä käyttäen tai manuaalisesti, kuten tietojen keräämistä, tallentamista, järjestämistä, jäsentämistä, säilyttämistä, muokkaamista tai muuttamista, hakua, kyselyä, käyttöä, tietojen luovuttamista siirtämällä, levittämällä tai asettamalla ne muutoin saataville, tietojen yhteensovittamista tai yhdistämistä, rajoittamista, poistamista tai tuhoamista,
• ”Rekisteröity” on kuka tahansa tunnistettava tai tunnistettavissa oleva luonnollinen henkilö, jonka henkilötietoja käsittelystä vastaava rekisterinpitäjä käsittelee.
• ”Rekisterinpitäjällä” tarkoitetaan luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, viranomaista, virastoa tai muuta elintä, joka yksin tai yhdessä toisten kanssa määrittelee henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot. Jos tällaisen käsittelyn tarkoitukset ja keinot määritellään unionin tai jäsenvaltioiden lainsäädännössä, rekisterinpitäjä tai tämän nimittämistä koskevat erityiset kriteerit voidaan vahvistaa unionin oikeuden tai jäsenvaltion lainsäädännön mukaisesti.
• ”Henkilötietojen käsittelijällä” tarkoitetaan luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, viranomaista, virastoa tai muuta elintä, joka käsittelee henkilötietoja rekisterinpitäjän lukuun.
• ”Vastaanottajalla” tarkoitetaan luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, viranomaista, virastoa tai muuta elintä, jolle luovutetaan henkilötietoja, oli kyseessä kolmas osapuoli tai ei. Viranomaisia, jotka mahdollisesti saavat henkilötietoja tietyn tutkimuksen puitteissa unionin oikeuden tai jäsenvaltion lainsäädännön mukaisesti ei kuitenkaan pidetä vastaanottajina.
• ”Kolmannella osapuolella” tarkoitetaan luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, viranomaista, virastoa tai muuta toimielintä kuin rekisteröityä, rekisterinpitäjää, henkilötietojen käsittelijää ja henkilöä, joilla on oikeus käsitellä henkilötietoja suoraan rekisterinpitäjän tai henkilötietojen käsittelijän välittömän vastuun alaisena.
• Rekisteröidyn ”suostumuksella” tarkoitetaan mitä tahansa vapaaehtoista, yksilöityä, tietoista ja yksiselitteistä tahdonilmaisua, jolla rekisteröity hyväksyy henkilötietojensa käsittelyn antamalla suostumusta ilmaisevan lausuman tai toteuttamalla selkeästi suostumusta ilmaisevan toimen.

1.3 Henkilötietojen kerääminen ja käsittely

Verkkosivujamme voidaan käyttää lähtökohtaisesti antamatta henkilötietoja. Jos haluat kuitenkin käyttää yrityksemme erityisiä palveluita verkkosivujemme kautta, henkilötietojen käsittely voi olla tarpeen. Jos henkilötietojen käsittely on tarpeen eikä sille ole laillista perustetta, pyydämme yleisesti rekisteröidyn suostumuksen.

2. Keräyksen tarkoitukset – tietokategoriat – käsittelyn oikeusperuste

2.1 Anonyymi tietojen kerääminen

Voit vierailla verkkosivustollamme kertomatta henkilöllisyyttäsi. Me tallennamme kuitenkin automaattisesti jokaisen internetsivun avauksen yhteydessä pääsytiedot (palvelimen lokitiedostot), kuten internetpalveluntarjoajasi nimen, käytetyn käyttöjärjestelmän, sen verkkosivun, jolta saavuit meidän verkkosivustollemme, vierailusi päivämäärän ja keston, sekä turvallisuussyistä, esimerkiksi verkkosivustollemme tapahtuvien hyökkäysten tunnistamiseksi, käytetyn tietokoneen IP-osoitteen seitsemän päivän ajaksi. Näitä tietoja käytetään ainoastaan tarjontamme parantamiseksi, eikä niiden avulla voida päätellä henkilöllisyyttäsi. Kyseisiä tietoja ei yhdistetä muiden tietolähteiden kanssa. Oikeusperuste tietojen käsittelylle on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohta. Käsittelemme ja käytämme tietoja seuraavia tarkoituksia varten: 1. Caradon verkkosivujen saatavilla toimittaminen, 2. verkkosivujemme parantaminen ja 3. virheiden/virhetoimintojen estäminen ja tunnistaminen sekä verkkosivustojen väärinkäyttö. Tällainen tietojenkäsittely tehdään joko Caradon verkkosivujen kautta tehtävän sopimuksen täytäntöönpanemiseksi tai laillisen etumme vuoksi, jolla varmistamme Caradon verkkosivujen toiminnallisuuden ja virheettömän toiminnan sekä mukautamme kyseisiä verkkosivuja käyttäjien vaatimusten mukaisiksi.

2.2 Evästeiden käyttäminen

Jotta vierailu verkkosivustollamme olisi miellyttävää ja tietyt toiminnot toimisivat, käytämme verkkosivustollamme niin sanottuja evästeitä. Kyse on vakiomuotoisesta internetteknologiasta, jota käytetään kaikkien Caradon verkkosivujen käyttäjien sisäänkirjautumistietojen ja muiden käyttötietojen tallentamiseksi ja hakemiseksi. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan päätelaitteellesi. Niiden avulla voimme tallentaa muun muassa käyttäjäasetukset, jotta voimme näyttää verkkosivustomme laitteeseesi mukautetussa muodossa. Jotkin käyttämistämme evästeistä poistetaan istunnon päätyttyä, eli silloin, kun suljet selaimesi (niin kutsutut istuntoevästeet). Osa evästeistä jää päätelaitteellesi, ja niiden avulla me tai kumppaniyrityksemme voivat tunnistaa sinun selaimesi seuraavan vierailun yhteydessä (niin kutsutut pysyvät evästeet).

Voit säätää selaimesi niin, että saat tiedon evästeiden asettamisesta ja päätät kunkin evästeen hyväksymisestä erikseen, hyväksyt evästeet tiettyjä tapauksia varten tai estät kaikki evästeet. Evästeet voidaan poistaa myös jälkikäteen, jolloin voit poistaa tiedostot, jotka verkkosivut ovat tallentaneet tietokoneellesi. Ohjeet tähän löydät nopeasti internetistä. Evästeiden käytöstä poistaminen voi johtaa joidenkin Caradon verkkosivujen toimintojen rajoittamiseen. 

Evästeiden käytöstä poistaminen tai poistaminen (Opt-Out)
Jokaisessa verkkoselaimessa on mahdollisuus rajoittaa evästeiden käyttöä tai poistaa ne kokonaan. Lisätietoja saat seuraavilta verkkosivuilta:

Internet Explorer:
https://support.microsoft.com/de-de/help/17442

Firefox:
https://support.mozilla.org/en-US/kb/cookies-information-websites-store-on-your-computer?redirectlocale=en-US&redirectslug=Cookies

Google Chrome:
https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en

Safari:
https://support.apple.com/de-de/HT201265

2.3 Google Analyticsin käyttö

Tämä verkkosivusto käyttää verkkoanalyysipalvelun Google Analyticsin toimintoja. Palveluntarjoaja on Google Inc.,1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA. Google Analytics käyttää niin kutsuttuja evästeitä, tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi ja joiden avulla verkkosivuston käyttöä voidaan analysoida. Evästeiden keräämät tiedot siitä, miten käytät tätä verkkosivustoa (myös IP-osoitteesi) siirretään ja tallennetaan Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin. Google käyttää näitä tietoja analysoidakseen, miten käytät verkkosivustoa, luodakseen raportteja verkkosivutoiminnoista verkkosivuston ylläpitäjälle sekä tuottaakseen muita verkkosivuston ja internetin käyttöön liittyviä palveluita. Myös Google siirtää kyseisiä tietoja tarvittaessa kolmansille osapuolille, jos se on laissa sallittua tai jos kolmannet osapuolet käsittelevät kyseisiä tietoja Googlen toimeksiannosta. 

Evästeiden tallentamisen estäminen 
Voit estää evästeiden tallentamisen vastaavalla asetuksella selaimessasi. Me kuitenkin huomautamme, että siinä tapauksessa et välttämättä voi käyttää tämän verkkosivuston kaikkia toimintoja täysimittaisesti. Käyttämällä tätä verkkosivustoa annat suostumuksesi sille, että Google käsittelee sinusta keräämiään tietoja edellä kuvatulla tavalla ja edellä mainittua tarkoitusta varten. 

IP-osoitteen anonymisointi
Me olemme ottaneet käyttöön tälle verkkosivulle IP-osoitteen anonymisointitoiminnon. Sen avulla Google lyhentää IP-osoitteesi Euroopan unionin jäsenmaan tai muun Euroopan talousalueen sopimusmaan alueella ennen kuin se siirretään Yhdysvaltoihin.

Tietojen keräämisen vastustaminen 
Jos et halua, että Google saa tietoja selaimestasi, kun avaat tämän verkkosivuston, voit poistaa Google Analyticsin käytöstä seuraavan linkin avulla: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de. Tämä lisäosa estää, että selain pyytää Analytics-koodia, jolloin Google ei saa mitään tietoja, kun tämä sivusto avataan. Lisäosa on saatavilla ainoastaan Internet Explorer 7:lle ja 8:lle, Firefox 3.x:lle sekä Chromelle. Googlen mukaan selain estää Google Analytics -komentosarjan asennuksen jälkeen. Lisätietoja käyttöehdoista ja tietosuojasta saat osoitteista http://www.google.com/analytics/terms/de.html tai http://www.google.com/intl/de/analytics/privacyoverview.html.

Me ilmoitamme, että tällä verkkosivustolla Google Analyticsia on laajennettua koodilla ”gat.anonymizeIp”, mikä takaa IP-osoitteiden anonyymin keräämisen.

Google Analyticsin demografiset tiedot
Tällä verkkosivustolla käytetään Google Analyticsin demografisia tietoja. Niiden avulla voidaan luoda raportteja, joissa on tietoa sivustolla vierailevien henkilöiden iästä, sukupuolesta ja mielenkiinnonkohteista. Kyseiset tiedot tulevat Googlen tekemään mielenkiinnonkohteisiin perustuvasta mainonnasta sekä kolmansien osapuolten vierailijatiedoista. Kyseisiä tietoja ei voida yhdistää kehenkään tiettyyn henkilöön. Sinä voit poistaa käytöstä tämän toiminnon koska tahansa ilmoitusasetuksistasi Google-tililläsi tai kieltää yleisesti Google Analyticsiä keräämästä tietoa, kuten kohdassa ”Tietojen keräämisen vastustaminen” on kuvattu.

2.4 Google Remarketingin käyttö

Tämä verkkosivusto käyttää Google Ireland Limitedin (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti; ”Google”) Google Remarketing -teknologiaa. Kyseessä on uudelleenmarkkinointiteknologia, jonka avulla voimme näyttää verkkosivustoillamme vieraileville henkilöille Googlen markkinointiverkostoon kuuluvilla verkkosivustoilla kohdennettua mainontaa. Mainonnan näyttäminen tapahtuu käyttämällä niin kutsuttuja evästeitä.

Tämän vuoksi tietokoneellesi tallennetaan evästeiden, joiden avulla kolmannet osapuolet, Google mukaan lukien, tilastoivat, millä verkkosivuillamme selaimellasi vieraillaan. Tämän tiedon avulla voimme sitten myöhemmin näyttää mainoksiamme muilla verkkosivustoilla, esimerkiksi Google-haun puitteissa tai Googlen verkostoon kuuluvilla verkkosivustoilla. Lisätietoja Googlen tietosuojasta ja uudelleenmarkkinoinnin toimintatavoista löydät osoitteesta: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/. Voit myös estää evästeiden tallentamisen poistamalla asetuksen käytöstä selaimestasi ja/tai kieltämällä Googlen uudelleenmarkkinointia laatimasta tietoja osoitteessa https://www.google.com/policies/technologies/ads/.

2.5 Google AdWordsin käyttö

Tämä verkkosivusto käyttää Google Ireland Limitedin (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti; ”Google”) Google Conversion Tracking -analyysipalveluita. Google AdWords asettaa tällöin evästeen tietokoneellesi (konversioeväste), jos olet saapunut verkkosivustollemme Google-ilmoituksen kautta. Nämä evästeet vanhenevat 30 päivän kuluessa, eikä niiden avulla voida tunnistaa käyttäjää. Jos vierailet joillain sivuillamme eikä eväste ole vielä vanhentunut, me ja Googlemme voimme saada selville, että joku on napsauttanut ilmoitusta ja tullut sivustollemme sitä kautta. Jokainen AdWords-asiakas saa erilaisen evästeen. Näin evästeitä ei voida seurata AdWords-asiakkaiden verkkosivujen kautta. Konversioevästeillä saaduilla tiedoilla laaditaan konversiotilastoja AdWords-asiakkaille, jotka ovat tilanneet konversion seurannan. AdWords-asiakkaat saavat tietoonsa niiden käyttäjien kokonaislukumäärän, jotka ovat napsauttaneet ilmoitusta ja jotka on ohjattu konversion seurantatunnisteilla varustetulle sivulle. AdWords-asiakkaat eivät kuitenkaan saa mitään sellaista tietoa, jonka avulla käyttäjät voitaisiin yksilöidä.

Jos et halua osallistua seurantaan, voit estää käytön estämällä evästeiden asennuksen asettamalla vastaavan asetuksen selainohjelmistoosi (käytöstäpoistomahdollisuus). Näin sinua ei oteta mukaan konversion seurantatilastoihin. Lisätietoa käyttöehdoista ja tietosuojasta löydät osoitteesta: http://www.google.de/policies/privacy/.

2.6 Google Mapsin käyttö

Me käytämme Google Mapsia karttojen esittämiseen ja ajoreittien laatimiseen. Google Mapsia ylläpitää Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti.
Käyttämällä tätä verkkosivustoa ilmaiset suostumuksesi sille, että Google, sen edustajat tai kolmannet osapuolet keräävät, käsittelevät ja käyttävät automaattisesti sinusta kerättyjä tietoja sekä sinun itsesi syöttämiä tietoja.
Google Mapsin käyttöehdot löytyvät osoitteesta: https://www.google.com/intl/de_de/help/terms_maps.html.
Yksityiskohdat löytyvät google.de-sivuston tietosuojakeskuksesta: Läpinäkyvyys, valintamahdollisuudet ja tietosuojamääräykset ovat osoitteessa https://policies.google.com/privacy?hl=de&gl=de.

2.7 Google Tag Managerin käyttäminen

Tämä verkkosivusto käyttää Google Tag Manageria. Tämän palvelun kautta verkkosivustojen tunnisteita voidaan hallinnoida käyttöliittymän kautta. Google Tool Manager käyttää ainoastaan tunnisteita. Se tarkoittaa, että evästeitä ei käytetä eikä henkilötietoja kerätä. Google Tool Manager laukaisee muita tunnisteita, jotka puolestaan keräävät mahdollisesti tietoja. Google Tag Manager ei kuitenkaan pääse näihin tietoihin käsiksi. Jos toimialueen tai evästeen tasolla on tehty käytöstäpoisto, se koskee kaikkia seurantatunnisteita, jos niitä käytetään Google Tag Managerilla.

Yksityiskohtaiset tiedot löydät google.de-sivuston tietosuojakeskuksesta: Läpinäkyvyys, valintamahdollisuudet ja tietosuojamääräykset ovat osoitteessa https://policies.google.com/privacy?hl=de&gl=de.

2.8 Sosiaalisen median käyttäminen

2.8.1 Sosiaalisen median lisäosat

Facebookin käyttö

Meidän sivuillemme on yhdistetty Facebookin toimintoja. Palveluntarjoaja on Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, USA. Kun vierailet sivustollamme, selaimesi ja Facebookin palvelimen välille luodaan suora yhteys linkin kautta. Facebook saa sitä kautta tiedon, että sinä olet vieraillut IP-osoitteellasi meidän sivustollamme. Jos napsautat Facebookin Tykkää-painiketta silloin, kun olet kirjautunut sisään Facebook-tilillesi, voit linkittää verkkosivustomme sisältöä omaan Facebook-profiiliisi. Näin Facebook voi liittää verkkosivuillamme tekemäsi vierailun käyttäjätiliisi. Me huomautamme, että me sivuston tarjoajana emme saa tietoa välitetyn tiedon sisällöstä emmekä sen käytöstä Facebookin kautta. Lisätietoa asiasta saat Facebookin tietokäytännöstä osoitteesta https://de-de.facebook.com/policy.php.

Jos et halua, että Facebook voi liittää verkkosivustovierailusi Facebook-tiliisi, kirjaudu ulos Facebook-tililtäsi.

Google+:n käyttö

Verkkosivustomme käyttää Google+:n toimintoja. Palveluntarjoaja on Google Inc.,1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA. Tietojen kerääminen ja luovuttaminen: Google+-painikkeen avulla voit julkaista tietoja maailmanlaajuisesti. Google+-painikkeen avulla sinä ja muut käyttäjät saavat personalisoituja sisältöjä Googlelta ja kumppaneiltamme. Google tallentaa myös tiedon, että olet antanut jollekin sisällölle +1, sekä sen sivun tiedot, jota olet katsellut napsauttaessasi +1. Sinun +1-napsautuksesi voidaan näyttää yhdessä profiilinimesi ja valokuvasi kanssa Googlen palveluissa, kuten hakutuloksissa tai Google-profiilissasi tai muilla verkkosivuilla ja internetilmoituksissa. Google tallentaa tietoa +1-napsautuksistasi parantaakseen Googlen palveluita sinua ja muita varten. Tarvitse maailmanlaajuisesti näkyvän ja avoimen Google-profiilin, jossa on oltava vähintään profiilille valittu nimi, jotta voit käyttää Google+-painiketta. Tätä nimeä käytetään kaikissa Googlen palveluissa. Joissain tapauksissa tämä nimi voi

korvata myös toisen nimen, jota olet käyttänyt jakaessasi sisältöjä Google-tilisi kautta. Google-profiilisi identiteetti voidaan näyttää käyttäjille, jotka tietävät sähköpostiosoitteesi tai joilla on muuta yksilöivää tietoa sinusta. Kerättyjen tietojen käyttö: Yllä mainittujen käyttötarkoitusten lisäksi toimittamiasi tietoja käytetään Googlen voimassa olevan tietosuojakäytännön mukaisesti. Google saattaa julkistaa käyttäjien +1-aktiviteeteistä yhteen koottuja tilastoja tai antaa niitä eteenpäin käyttäjille ja kumppaneille, kuten julkaisijoille, asianosaisille tai asiaan liittyville verkkosivustoille.

Lisätietoa asiasta saat Googlen+:n tietosuojakäytännöstä osoitteesta https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/.

Twitterin käyttö

Meidän sivuillemme on yhdistetty Twitterin toimintoja. Toimintoja tarjoaa Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA. Twitteriä ja uudelleentwiittaustoimintoa käyttämällä vierailemasi verkkosivustot liitetään Twitter-tiliisi ja annetaan tiedoksi muille käyttäjille. Samalla tietoja siirretään Twitterille. Me huomautamme, että me sivuston tarjoajana emme saa tietoa välitetyn tiedon sisällöstä emmekä sen käytöstä Twitterin kautta. Lisätietoa asiasta saat Twitterin tietosuojakäytännöstä osoitteesta https://twitter.com/privacy. Voit muuttaa tietosuoja-asetuksiasi Twitterin tiliasetuksissa osoitteessa: https://twitter.com/account/settings.

YouTuben käyttö

Verkkosivustomme käyttää Googlen ylläpitämän YouTuben toimintoja. Sivuston ylläpitäjä on YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA. Kun vierailet YouTube-toiminnon sisältävällä verkkosivulla, muodostetaan yhteys YouTuben palvelimille. Samalla YouTuben palvelimelle välitetään tietoa, millä verkkosivuillamme olet vieraillut.

Jos olet kirjautunut YouTube-tilillesi, YouTube voi liittää surffauskäytäntösi suoraan henkilökohtaiseen profiiliisi. Voit estää tämän kirjautumalla ulos YouTube-tililtäsi.

Lisätietoja käyttäjätietojen käsittelystä voit lukea YouTuben tietosuojakäytännöstä osoitteesta: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Instagramin käyttö

Meidän sivuillemme on yhdistetty Instagramin toimintoja. Toiminnot tarjoaa Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, USA. Jos olet kirjautunut Instagram-tilillesi, voit linkittää verkkosivustojemme sisältöjä Instagram-profiiliisi napsauttamalla Instagramin painiketta. Näin Instagram voi liittää verkkosivuillamme tekemäsi vierailun käyttäjätiliisi. Me huomautamme, että me sivuston tarjoajana emme saa tietoa välitetyn tiedon sisällöstä emmekä sen käytöstä Instagramin kautta. Lisätietoa asiasta saat Instagramin tietosuojakäytännöstä osoitteesta: https://instagram.com/about/legal/privacy/.

Pinterestin käyttö

Käytämme Pinterest-sosiaalisen verkoston toimintoja sivustollamme, jota ylläpitää Pinterest Inc., 808 Brannan Street San Francisco, CA 94103-490, USA ("Pinterest"). Jos vierailet sivustolla, joka sisältää tällaisen toiminnon, selaimesi muodostaa suoran yhteyden Pinterestin palvelimiin. Laajennus lähettää täten protokollatiedot Pinterestin palvelimelle Yhdysvalloissa. Nämä protokollatiedot voivat sisältää IP-osoitteesi, vierailtujen verkkosivustojen osoitteet, jotka sisältävät myös Pinterest-toiminnot, selaimen tyypin ja asetukset, kyselyn päivämäärän ja kellonaja, tavan, jolla käytät Pinterestiä, sekä evästeet.
Lisätietoja Pinterestin tietojen tarkoituksesta, laajuudesta, jatkokäsittelystä ja käytöstä sekä oikeuksistasi tältä osin ja vaihtoehdoista yksityisyyden suojaamiseen löydät Pinterestin tietosuojailmoituksista: https://about.pinterest.com/de/privacy-policy

Spotifyn käyttö

Spotify-musiikkipalvelun toiminnot on integroitu sivustoihimme. Palveluntarjoaja on Spotify AB, Birger Jarlsgatan 61, 113 56 Tukholma, Ruotsi. Voit tunnistaa Spotify-toiminnot sivustollamme olevan vihreän logon perusteella. Löydät yleiskatsauksen Spotify-toiminnoista osoitteesta https://developer.spotify.com  

Suora yhteys selaimesi ja Spotify-palvelimen välille voidaan muodostaa täältä, kun vierailet sivustoillamme näiden toimintojen kautta. Spotify saa täten tiedot siitä, että olet käynyt sivustollamme IP-osoitteellasi. Kun napsautat Spotify-painiketta ollessasi kirjautuneena Spotify-tilillesi, voit linkittää sivustojemme sisällön Spotify-profiiliisi. Spotify voi täten kohdistaa vierailun sivustoillemme käyttäjätilillesi.
Löydät lisätietoja tältä osin Spotifyn tietosuojaselosteesta: https://www.spotify.com/de/legal/privacy-policy/ Jos et halua, että Spotify pystyy jakamaan vierailun sivustoillemme Spotify-käyttäjätiliisi, kirjaudu ulos Spotify-käyttäjätililtäsi.

2.8.2 Tarjouksemme sosiaalisen median alustoilla

Toimitamme käyttöön tarjouksia verkossa erilaisilla sosiaalisen median alustoilla (esimerkiksi fanisivuilla), joissa on tietoa Caradosta ja joiden avulla meillä on mahdollisuus olla yhteydessä sinuun.  Me huomautamme, että meillä ei ole minkäänlaista vaikutusta kyseisillä sivustoilla tehtävään henkilötietojen käsittelyyn ja ainoastaan alustan kulloisellakin ylläpitäjällä on täydellinen tieto siirrettyjen tietojen sisällöstä ja niiden käytöstä. Yleensä vieraillessasi kulloisellakin alustalla selaimeesi tallennetaan evästeitä.

Voit joutua tällaisen tietojenkeruun kohteeksi myös silloin, vaikka et olisikaan rekisteröitynyt kulloisellekin alustalle. Me emme voi tietää, joutuvatko tietosi Euroopan talousalueen ulkopuolelle ja missä määrin. Meidän tekemämme henkilötietojen käsittely alustoilla perustuu yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohtaan. Meidän oikeutettu etumme liittyy siihen, että voimme esitellä Caradoa monipuolisesti ja voimme hyödyntää kommunikaatiomahdollisuuksia asiakkaittemme kanssa niin tehokkaasti kuin mahdollista.

Myös yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukainen suostumus tietojen käsittelyyn voi olla oikeusperuste, jos olet antanut suostumuksesi alustan ylläpitäjälle.  Saat yksityiskohtaista tietoa alustan ylläpitäjän tekemästä tietojen käsittelystä, kulloisistakin vastustusmahdollisuuksista, oikeudesta saada tietoa sekä erityisistä kutakin alustaa koskevista tiedoista kulloisenkin ylläpitäjän tietosuojakäytännöistä:

Facebook

palveluntarjoaja: Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanti

tietokäytäntö: https://www.facebook.com/about/privacy/

Evästetiedot: https://www.facebook.com/policies/cookies/

Erityiset tiedot Facebookin fanisivuista: Kun vierailet Facebookin fanisivuilla, Facebook käsittelee henkilötietojasi (Facebook Insights). Facebook välittää kyseiset tiedot meille anonymisoidusti Facebook Insightsin puitteissa. Anonymisoiduissa tiedoissa on kyse fanisivujemme tilaajista tehdyistä tilastotiedoista.

Lisäksi saamme Facebookilta profiilitietojasi, jos olet yhteydessä meihin tai reagoit sivuihimme, esimerkiksi tykkäät postauksista tai kommentoit niitä tai jos kirjoitat meille Facebookin kautta tai seuraat sivuamme.

Google+ / YouTube

Tarjoaja: Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti Tietosuojakäytäntö: https://policies.google.com/privacy

Evästetiedot: https://policies.google.com/technologies/ads?hl=de

Opt-Out: https://adssettings.google.com/anonymous?hl=de&sig=ACi0TCiJxXvvKBloi2agYqXUJ4wynvlJklYAPsz_wOZwSUspvMZl4kBzJhFORHem0ERdQR1S2YqYpM9z1j8524iEylUKxtZ5IQ

Erityisiä tietoja YouTube-tileistä tai -kanavista: Kun vierailet YouTube-videollamme, YouTube käsittelee henkilötietojasi. YouTube välittää kyseiset tiedot meille anonymisoidusti YouTuben STUDIOn puitteissa. Anonymisoiduissa tiedoissa on kyse kanavamme tilaajista tehdyistä tilastotiedoista.

Saamme YouTubelta tietoomme myös Google+-profiilisi käyttäjänimen, jos olet yhteydessä meihin tai reagoit sivuumme, esimerkiksi tykkäät vidoista tai kommentoit niitä tai tilaat kanavamme.

Twitter

Tarjoaja: Twitter International Company, One Cumberland Place, Fenian Street, Dublin 2, D02 AX07, Irlanti

Tietosuojakäytäntö: https://twitter.com/privacy?lang=de

Opt-Out: https://twitter.com/personalization

Erityiset tiedot Twitter-yritysprofiilista: Kun vierailet Twitter-yritysprofiilissamme, Twitter käsittelee henkilötietojasi. Twitter välittää kyseiset tiedot meille anonymisoidusti Twitter Analyticsin puitteissa. Anonymisoiduissa tiedoissa on kyse tilaajistamme tehdyistä tilastotiedoista.

Saamme Twitteriltä lisäksi tietoomme profiilinimesi, jos sinä olet yhteydessä meihin tai reagoit sivuumme tai twiitteihimme, esimerkiksi tykkäät twiiteistämme, uudelleentwiittaat tai vastaat twiitteihimme tai seuraat sivuamme.

Instagram

Tarjoaja: Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Irlanti

Tietosuojakäytäntö: https://help.instagram.com/155833707900388 

Evästetiedot: https://help.instagram.com/1896641480634370?ref=ig 

Erityiset tiedot Instagram-profiileista: Kun vierailet Instagram-yritysprofiilissamme, Instagram käsittelee henkilötietojasi. Instagram välittää kyseiset tiedot meille anonymisoidusti Instagram Insightsin puitteissa. Anonymisoiduissa tiedoissa on kyse profiilimme tilaajista tehdyistä tilastotiedoista.

Saamme Instagramilta lisäksi tietoomme profiilinimesi, jos sinä olet yhteydessä meihin tai reagoit sivuumme tai twiitteihimme, esimerkiksi tykkäät kuvistamme tai kommentoit niitä tai seuraat sivuamme.

Pinterest 

Tarjoaja: Pinterest Europe Ltd., Palmerston House, 2nd Floor Fenian Street, Dublin 2, Irlanti

Tietosuojalausunto: https://policy.pinterest.com/de/privacy-policy 

Evästetiedot: https://policy.pinterest.com/de/cookies 

Kieltäytyminen: https://help.pinterest.com/en/article/personalization-and-data 

Yksityiskohtaiset tiedot Pinterest-yritysprofiilista: Käyttäessään Pinterest-yritysprofiiliamme Pinterest käsittelee henkilötietojasi. Nämä tiedot välittää Pinterest nimettömästi Pinterest-Analyticsin puitteissa. Nämä välitetyt tiedot koskevat tilastotietoja. Lisäksi Pinterest välittää profiilinimesi meille, jos olet vuorovaikutuksessa Pinsin kanssa esimerkiksi kommentoimalla palvelua, lähettämällä meille viestejä tai seuraamalla meitä Pinterestissä.

Spotify

Tarjoaja: Spotify AB, Regeringsgatan 19, SE-111 53 Tukholma, Ruotsi

Tietosuojalausunto: https://www.spotify.com/de/legal/privacy-policy/ 

Evästetiedot: https://www.spotify.com/de/legal/cookies-policy/?language=de&country=de 

Tarkat tiedot Spotify-profiileista: Kun vierailet Spotify-profiilissamme, Spotify käsittelee henkilötietoja. Näistä henkilötiedoista meille ilmoitetaan esimerkiksi käyttäjänimi ja profiilikuvat, jos olet vuorovaikutuksessa kanssamme seuraamalla meitä tai soittolistaa. Spotifyn syöttämät lisätiedot välitetään nimettömästi. Tämä koskee tilaajamme tilastotietoja.

2.8.3 Facebookin mukautetut kohderyhmät (pikselivaihtoehto)

Me käytämme verkkosivustollamme Facebook-pikselin markkinointityökalua. Tarjoaja on Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanti (jäljempänä Facebook). Kun käytössä on Facebook-pikseli, verkkosivustolle asennetaan niin kutsuttu seurantapikseli. Pikselin avulla asetetaan puolestaan evästeitä käyttämällesi päätelaitteelle. Sen avulla voimme analysoida käyttäytymistäsi, kun olet napsauttanut jotain Facebookissa näyttämäämme mainosta ja sinut on ohjattu verkkosivustollemme. Me voimme näyttää vastaavasti sinulle kohdennettua mainontaa. Jos sinulla on Facebook-tili ja olet kirjautunut siihen sisään, Facebook voi liittää verkkosivuillamme tekemäsi vierailun Facebook-käyttäjätiliisi. 
Voit lukea Facebookilta, miten voit mukauttaa Facebook-mainosten näyttöasetuksia:
https://www.facebook.com/login.php?next=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fads%2Fpreferences%2F%3Fentry_product%3Dad_settings_screen
Saat lisäksi erityistietoa ja yksityiskohtaista tietoa Facebook-pikselistä ja sen toimintatavoista Facebookin ohjeesta:
https://www.facebook.com/business/help/651294705016616
Oikeusperusta Facebook-pikselin käyttöön on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukainen oikeutettu etumme optimoida ja analysoida verkkotarjontaamme sinua varten. 
Facebook on sertifioitu Privacy Shield -järjestelyn nojalla. Facebook tarjoaa yleisen tietosuojan 44 artiklan ja sitä seuraavien artiklojen tarkoittamalla tavalla takuun ollakseen eurooppalaisen tietosuojastandardin mukainen.

2.8.4 Facebookin mukautetut kohderyhmät (listavaihtoehto)

Me käytämme Facebook-pikseliä mukautetuissa kohderyhmissä. Tarjoaja on Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanti (jäljempänä Facebook). Me käytämme palvelua optimoidaksemme Facebook-mainontamme sinua varten. Facebook-mainokset suunnataan sen mukaan, oletko jo osoittanut kiinnostusta sivujemme tiettyjä ominaisuuksia tai osia kohtaan (esimerkiksi tiettyjä aiheita tai tuotteita kohtaan). Kyseiset ominaisuudet välitämme Facebookille. Facebook käyttää toimintoja kohderyhmien luomiseen (niin kutsutut mukautetut kohderyhmät) voidakseen näyttää Facebookissa vieraileville henkilöille myöhemmin vastaavia mainoksia kyseisistä aiheista tai tuotteista. Siirtäminen tapahtuu verkkosivustoillamme vierailevien henkilötietojen luettelon perusteella (tietoihin kuuluvat: nimi, asuinpaikka, sähköpostiosoite, puhelinnumero) Facebook-yritystilillämme. Tiedot siirretään Facebookin tietokäytännön mukaisesti salattuna, ennen kuin ne tallennetaan Facebookille. Tällöin käytetään niin kutsuttua SHA256-algoritmia (Secure Hash Algorithm 256), jossa tietoja ei siirretä selvätekstinä Facebookille, vaan ne salataan ensin algoritmin avulla. Facebook muodostaa ensin kustakin tiedosta tiivisteen (yhdistelmä kirjaimia ja numeroita). Tätä arvoa verrataan Facebook-käyttäjien vastaavien tietojen tiivisteiden kanssa ja viitearvo osoitetaan sitten Facebook-käyttäjätilille. Näin voimme näyttää kohdennettuja mainoksia Facebook-alustalla. 

Facebook käsittelee tietoja Facebookin tietokäytännön puitteissa (https://www.facebook.com/about/privacy/). Myös sinä voit käyttää Facebookin käyttöön asettamia tietoja seuraavan linkin kautta: https://www.facebook.com/settings?tab=ads asettaaksesi ja mukauttaaksesi Facebookin mainosasetuksia. 
Oikeusperuste on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta.
Facebook on sertifioitu Privacy Shield -järjestelyn nojalla (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active), mikä takaa, että Facebook noudattaa eurooppalaista tietosuojalainsäädäntöä.

2.9 Yhteydenottolomake/kyselyt

Sinä voit lähettää meille kyselyitä verkkosivujemme yhteydenottolomakkeen avulla. Tällöin yhteydenottolomakkeen tiedot (kyselysi sisältö, kyselysi aihe ja päivämäärä) sekä lomakkeelle syöttämäsi tiedot (nimi, sukunimi ja sähköpostiosoite) tallennetaan kyselyn käsittelyä ja mahdollisia jatkokysymyksiä varten. Näitä tietoja emme luovuta eteenpäin ilman suostumustasi. Oikeusperuste tietojen keräämiselle ja käsittelylle on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohta.

Yhteydenottolomakkeeseen syöttämäsi tiedot jäävät meille siihen saakka, kunnes vaadit niiden poistamista, peruutat suostumuksesi tallentamiseen tai tietojen tallentamisen tarkoitus poistuu (esimerkiksi silloin, kun kyselysi on käsitelty). Tämä ei vaikuta pakottaviin lakisääteisiin määräyksiin – erityisesti säilytysaikoihin.

2.10 Informaatiomateriaalin (esitteiden, hinnastojen yms.) pyytäminen

Sinä voit pyytää verkkosivuillamme olevalla lomakkeella infomateriaalia tuotteistamme ja palveluistamme. 

Tällöin tilauslomakkeen tiedot sekä lomakkeelle syöttämäsi yhteystiedot (puhuttelu, nimi, sukunimi, yritys, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite) tallennetaan tilauksen käsittelyä ja mahdollisia jatkokysymyksiä varten, ja me välitämme tiedot meidän toimeksiannostamme asiakirjat lähettävälle henkilötietojen käsittelijälle. Näitä tietoja emme luovuta eteenpäin kolmansille osapuolille ilman suostumustasi. Oikeusperuste tietojen keräämiselle ja käsittelylle on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohta. 

Verkkolomakkeeseen syöttämäsi tiedot jäävät meille siihen saakka, kunnes vaadit niiden poistamista, peruutat suostumuksesi tallentamiseen tai tietojen tallentamisen tarkoitus poistuu (esimerkiksi silloin, kun on varattu aika). Tämä ei vaikuta pakottaviin lakisääteisiin määräyksiin – erityisesti säilytysaikoihin.

2.11 Sähköpostiyhteys

Jos lähetät meille sähköpostitse kyselyitä tai tietoa, tietosi (sähköpostiosoite, sähköpostin sisältö, sähköpostin aihe ja päivämäärä) sekä siihen syöttämäsi yhteystiedot (etunimi, sukunimi, tarvittaessa puhelinnumero ja osoite) tallennetaan kyselyn käsittelyä ja mahdollisia jatkokysymyksiä varten. Näitä tietoja emme luovuta eteenpäin ilman suostumustasi. Oikeusperuste tietojen keräämiselle ja käsittelylle on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohta.
Käyttäjää muistutetaan siitä, että sähköposteja voidaan lukea niiden lähetyksen aikana luvattomasti ja huomaamattomasti tai niitä voidaan muuttaa. Carado käyttää ei-toivottujen sähköpostien suodattamiseen ohjelmistoa (roskapostisuodatin). Roskapostisuodatin voi torjua sähköpostit virheellisesti, jos ne tunnistetaan tiettyjen ominaisuuksien vuoksi roskapostiksi.

Ilmoittamasi tiedot jäävät meille siihen saakka, kunnes vaadit niiden poistamista, peruutat suostumuksesi tallentamiseen tai tietojen tallentamisen tarkoitus poistuu (esimerkiksi silloin, kun kyselysi on käsitelty). Tämä ei vaikuta pakottaviin lakisääteisiin määräyksiin – erityisesti säilytysaikoihin.

2.12 Arvonnat/erikoiskampanjat

Sinä voit osallistua verkkosivustollamme arvontoihin ja/tai erikoiskampanjoihin. Osallistut niihin vapaaehtoisesti ja muista verkkosivustomme tarjouksista riippumatta. Kun ilmoittaudut mukaan arvontaan, kerrot meille sähköpostiosoitteesi (ja tarvittaessa etu- ja sukunimen, puhelinnumeron, syntymäpäivän ja osoitteen). Tietojen keräämisen tarkoitus on arvonnan toteuttaminen sekä voittajan selville saaminen ja voiton lähettäminen. Oikeusperuste on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohta. Muita tietoja ei kerätä, tai ne kerätään vapaaehtoisuuteen perustuen.

Osallistujat ilmoittavat suostumuksensa siihen, että jos he voittavat, heidän etunimensä (sukunimestä ainoastaan ensimmäinen kirjain) sekä valokuvansa voidaan julkaista. 

Me tallennamme ilmoittamasi tiedot niin kauan, kunnes arvonta on suoritettu loppuun. Tämä ei vaikuta pakottaviin lakisääteisiin määräyksiin – erityisesti säilytysaikoihin.

2.13 Uutiskirjeemme tilaaminen

Sinulla on mahdollisuus tilata yrityksemme uutiskirje verkkosivuiltamme. Sen kautta tiedotamme asiakkaillemme ja liikekumppaneillemme säännöllisin väliajoin yrityksemme tarjouksista. Uutiskirjettä varten tarvitsemme voimassa olevan sähköpostiosoitteen sekä tiedon, jonka avulla voimme varmistua, että sinä olet ilmoitetun sähköpostiosoitteen omistaja ja olet suostunut uutiskirjeen vastaanottamiseen. Muita tietoja ei kerätä, tai ne kerätään vapaaehtoisuuteen perustuen. Oikeudellisista syistä sähköpostiosoitteeseen, jonka rekisteröity on ilmoittanut ensimmäisen kerran uutiskirjeen tilausta varten, lähetetään vahvistuspyyntö. Kyseisiä tietoja käytämme ainoastaan uutiskirjeen lähettämiseen, emmekä luovuta niitä kolmansille osapuolille eteenpäin. Oikeusperuste tietojen keräämiselle ja käsittelylle on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohta. 

Kun tilaat uutiskirjeemme, tallennamme lisäksi Internet Service Providerin antaman ja rekisteröidyn tilaushetkellä käyttämän tietokonejärjestelmän IP-osoitteen sekä tilaamisen päivämäärän ja kellonajan. Kyseisten tietojen kerääminen on välttämätöntä, jotta voimme myöhemmin selvittää rekisteröidyn sähköpostiosoitteen (mahdollisen) väärinkäytön, ja siten tietojen kerääminen on meidän varmistuskeinomme.

Voit koska tahansa peruuttaa suostumuksesi tietojen ja sähköpostiosoitteen tallentamiseen sekä niiden käyttämiseen uutiskirjeen lähettämiseksi. Voit käyttää esimerkiksi jokaisessa uutiskirjeessä olevaa Peruuta uutiskirjeen tilaus -linkkiä. Vaihtoehtoisesti voit myös koska tahansa lähettää uutiskirjeen peruutuspyynnön sähköpostitse osoitteeseen info@carado.de. Peruutus ei koske jo tehtyjen tietojen käsittelyjen laillisuutta. Käsittelystä vastaava poistaa kyseiset henkilötiedot peruuttamisen jälkeen. Uutiskirjeen tilaamisen lopettaminen katsotaan automaattisesti peruutukseksi.

Me tallennamme meille uutiskirjeen tilaamiseksi tallentamasi tiedot siihen saakka, kunnes lopetat uutiskirjeen tilaamisen, ja me poistamme tiedot, kun lopetat uutiskirjeen tilaamisen.

Uutiskirjeen seuranta
Uutiskirjeissä on niin kutsuttuja web bugeja. Web bug on pieni kuva, joka upotetaan sellaisiin sähköposteihin, jotka lähetetään HTML-muodossa ja niiden avulla voidaan tallentaa ja analysoida lokitietoja. Näin verkkomarkkinointikampanjoiden onnistumista tai epäonnistumista voidaan analysoida tilastollisesti. Upotettujen web bugien avulla voimme tietää, avasiko rekisteröity sähköpostin, milloin hän avasi sen ja mitä sähköpostissa olleita linkkejä rekisteröity avasi.

Me tallennamme ja analysoimme tällaiset uutiskirjeissä olleiden web bugien kautta kerätyt henkilötiedot oikeutettuun etuumme perustuen, jotta voimme optimoida uutiskirjeemme ja mukauttaa tulevien uutiskirjeiden sisällön entistä paremmin rekisteröidyn mielenkiinnonkohteiden mukaiseksi. Oikeusperuste on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohta.

2.14 Työpaikat-sivut / työpaikkahakemukset verkossa

Sinulla on mahdollisuus käyttää Työpaikat-sivujamme ja/tai lähettää sähköpostitse työpaikkahakemuksia meidän verkkosivuillamme. Keräämme hakijoiden henkilötietoja (perustiedot, yhteystiedot, asiakirjat, kuten hakemukset, CV:t ja todistukset), ja käsittelemme niitä työpaikkahakemusten käsittelemiseksi. Käsittely voi tapahtua myös sähköisesti. Näin on esimerkiksi silloin, jos hakija välittää vastaavat asiakirjat esimerkiksi sähköpostitse tai verkkosivustolla olevalla verkkolomakkeella käsittelystä vastaavalle rekisterinpitäjälle. Jos käsittelystä vastaava rekisterinpitäjä solmii työsopimuksen hakijan kanssa, välitetyt tiedot tallennetaan työsuhteen käsittelyä varten noudattaen lainmukaisia määräyksiä. Jos käsittelystä vastaava rekisterinpitäjä ei solmi hakijan kanssa työsopimusta, hakemusasiakirjat poistetaan automaattisesti kuuden kuukauden kuluttua siitä, kun kieltäytymisestä on ilmoitettu, jos käsittelystä vastaavan rekisterinpitäjän muut oikeutetut edut eivät ole esteenä poistamiselle. Muu oikeutettu etu on tässä esimerkiksi todistusvelvollisuus oikeusjutussa yleisen yhdenvertaisuuslain mukaisesti. Oikeusperuste tietojen keräämiselle ja käsittelylle on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohta. 

Työpaikkahakijoiden joukko
Sinulla on mahdollisuus antaa verkossa haettavien työpaikkojen kohdalla nimenomainen suostumuksesi, että me saamme tallentaa ja käyttää tietojasi senhetkisen hakumenettelyn ohella. Jos annat tällaisen suostumuksen, voimme ilmoittaa sinulle uusista sinua kiinnostavista työpaikkailmoituksista tai vapaista työpaikoista.

2.15 Rekisteröityminen internetsivulla

Sinä voit rekisteröityä internetsivullemme. Rekisteröinnin avulla voimme tarjota sinulle sisältöjä tai palveluita, joita asian luonteen vuoksi voidaan tarjota ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille. Tällöin keräämme seuraavat tiedot: puhuttelu, etunimi ja sukunimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoite jne. Pakollisiksi merkityt kentät ovat pakollisia tietoja rekisteröintiä varten, muut tiedot voidaan antaa vapaaehtoisesti.
Rekisteröityessäsi verkkosivustollemme tallennetaan lisäksi Internet Service Providerin rekisteröidylle antama IP-osoite sekä rekisteröinnin päivämäärä ja kellonaika. Kyseiset tiedot tallennetaan siksi, että vain näin palvelujemme väärinkäyttö voidaan estää ja näiden tietojen avulla voimme tarvittaessa selvittää tehdyt rikkomukset. Sen vuoksi näiden tietojen tallentaminen on tarpeen meidän turvaamiseksi. Kyseisiä tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta kolmansille osapuolille, jos luovutukselle ei ole olemassa lakisääteistä pakkoa tai luovuttaminen auttaa lainvalvonnassa.
Käsittelyn oikeusperuste on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohta.

2.16 Yhteydenottolomake ajanvaraukseen ja konfigurointikyselyihin jälleenmyyjällä

Sinulla on mahdollisuus sopia koeajosta tai käynnistä jonkun verkkosivustollamme osoitetun valtuutetun jälleenmyyjän luona verkkolomakkeen kautta tai lähettää konfiguraatio jälleenmyyjälle. Verkkosivustollamme voit sopia koeajan ja/tai neuvontatapaamisen. Tätä tarkoitusta varten kerätään henkilötietoja, jotka välitetään valitsemallesi myyjälle: nimi, puhuttelu, sähköpostiosoite, ensisijainen ajoneuvotyyppi, ja mikäli toivot, että valitsemasi myyjä ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai postitse, kerätään ja välitetään myös puhelinnumero ja/tai osoite vapaaehtoisesti annettuna tietona. Varmistamme sovitun mukaisen tapaamisen lähettämällä sinulle vahvistuksen sekä muistutuksen tapaamisesta. Tämä tietojen kerääminen, tallentaminen ja siirtäminen tehdään suostumuksesi perusteella GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohdan a alakohdan mukaisesti yhdessä 7 artiklan kanssa.

Voit peruuttaa tämän suostumuksen milloin tahansa osoitteessa datenschutz@carado.de tai postitse [Carado GmbH, Bahnhof 11, 88299 Leutkirch Deutschland] tulevin vaikutuksin. Lisäksi voit käyttää oikeuksiasi myös myyjän kanssa. Ota tässä tapauksessa yhteyttä valitsemaasi myyjään.

Tällöin yhteydenottolomakkeen tiedot sekä lomakkeelle syöttämäsi tiedot tallennetaan ajan varaamista ja tarjouksen laatimista sekä mahdollisia jatkokysymyksiä varten, ja tiedot välitetään valitulle jälleenmyyjälle. Verkkolomakkeeseen syöttämäsi tiedot jäävät meille siihen saakka, kunnes vaadit niiden poistamista, peruutat suostumuksesi tallentamiseen tai tietojen tallentamisen tarkoitus poistuu (esimerkiksi silloin, kun on varattu aika). Tämä ei vaikuta pakottaviin lakisääteisiin määräyksiin – erityisesti säilytysaikoihin. Meillä ei ole vaikutusta muihin tietoihin, joita jälleenmyyjä kerää sinusta ilmoittautumislomakkeen kautta. Ole yhteydessä suoraan vastaavaan jälleenmyyjään, jos haluat lisätietoja.

3 Tietojen siirtäminen

3.1 Siirtäminen Caradon sisällä

Me siirrämme tietojasi sisäisesti hallintoon, henkilöstöosastolle ja palkanlaskentaan hoitaaksemme sopimukseen ja lakiin perustuvat velvoitteemme. Tietojasi välitetään tai julkaistaan vain vaadittavassa laajuudessa noudattaen sovellettavia tietosuojamääräyksiä.

3.2 Siirtäminen konsernin/ryhmän sisällä

Carado toimii maailmanlaajuisesti, Saksassa sijaitsevissa yrityksissä. Meille välittämäsi tiedot tallennetaan keskitettyyn asiakastietopankkiin Saksassa ja välitetään konsernin sisällä hallintotarkoitusta varten. Jos tietojasi siirretään konsernin/ryhmän sisällä, se tapahtuu ainoastaan sopimuksen täyttämiseksi tai käyttöehtona verkkosivuja varten. Lisäksi voi olla olemassa tarve välittää tietoja sisäisesti hallinnollisiin tarkoituksiin. Jos tietojasi käsitellään Euroopan ulkopuolella, esimerkiksi Intiassa, Brasiliassa, Venäjällä, Kiinassa, Sveitsissä, Singaporessa tai Yhdysvalloissa, tiedot välitetään noudattaen kaikkia voimassa olevia tietosuojalakeja ja erityisesti yleisen tietosuoja-asetuksen 44 artiklan ja sen jälkeisten kohtien mukaisesti.

3.3 Siirtäminen kolmansille osapuolille

Me välitämme tietosi tietyille kolmansille osapuolille (niin kutsutut ”henkilötietojen käsittelijät”) voidaksemme saattaa käyttöön vastaavat sovellukset ja palvelut. Kyseiset kolmannet osapuolet tarjoavat meidän puolestamme ulkoisia palveluita, joita ovat esimerkiksi uutiskirjeet ja IT-palvelut. Siirtäminen kolmansille osapuolille voi mahdollisesti tapahtua velvoitteidemme täyttämiseksi (viranomaiset, pankit, sosiaalivakuutuslaitokset jne.) Kolmannet osapuolet käsittelevät tietoja ainoastaan ohjeidemme mukaisesti. Lisäksi he eivät saa käyttää kyseisiä tietoja omiin kaupallisiin tarkoituksiin, jotka eivät vastaa sovittuja tarkoituksia. 

Meidän on luovutettava henkilötietoja, jos me olemme velvoitettuja siihen käynnissä olevan oikeuskäsittelyn puitteissa, määräyksen perusteella taikka lainsäädännön tai voimassa olevan lain perusteella (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta).

Me luovutamme henkilötietosi kolmansille osapuolille ainoastaan silloin, kun:


• olet antanut siihen nimenomaisen suostumuksesi yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaisesti
• luovuttaminen on pakollista yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaan tarpeen oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi eikä ole syytä olettaa, että sinulla on huomattavan tärkeää syytä, joka syrjäyttää tietojesi luovuttamisen
• luovuttamiseen on olemassa yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan c alakohdan mukainen laillinen velvoite
• se on laillisesti sallittua ja yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan mukaan kanssasi solmittujen sopimussuhteiden käsittelemiseksi tarpeen.

Jos tietojasi käsitellään Euroopan ulkopuolella, esimerkiksi Intiassa, Brasiliassa, Venäjällä, Kiinassa, Sveitsissä, Singaporessa tai Yhdysvalloissa, tiedot välitetään noudattaen kaikkia voimassa olevia tietosuojalakeja ja erityisesti yleisen tietosuoja-asetuksen 44 artiklan ja sen jälkeisten kohtien mukaisesti.

3.4 Siirtäminen kolmansiin valtioihin tai kansainväliselle järjestölle

Tietoja ei siirretä kolmansiin valtioihin tai kansainväliselle järjestölle.

4 Muut ilmoitusvelvollisuudet

Automatisoidun päätöksenteon mukaan lukien profiloinnin olemassaolo

Vastuutietoisena yrityksenä me emme käytä automatisoitua päätöksentekoa emmekä profilointia.

5 Tietosuojaselosteen
loppumääräykset

5.1 Tallennuksen kesto

Me tallennamme tietosi pääsääntöisesti niin pitkään, kuin se on tarpeen palvelujemme tarjoamiseksi tai siltä osin kuin Euroopan unionin direktiivi- ja säännöstelyviranomaiset tai muut lainsäätäjät sen sallivat niissä laissa ja määräyksissä, jotka koskevat käsittelystä vastaavaa rekisterinpitäjää. Muissa tapauksissa poistamme henkilötietosi, kun tarkoitus on suoritettu, lukuun ottamatta sellaisia tietoja, jotka meidän on säilytettävä lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseksi (me olemme esimerkiksi velvollisia säilyttämään asiakirjoja, kuten sopimuksia ja laskuja, tietyn ajan vero- ja kauppalain mukaisten säilytysaikojen perusteella).

5.2 Tekninen turvallisuus

Carado käyttää teknisiä ja organisatorisia turvatoimenpiteitä suojatakseen hallinnoimiamme tietoja vahingossa tai tarkoituksella tapahtuvalta manipulaatiolta, katoamiselta, tuhoutumiselta tai luvattomien henkilöiden pääsyltä. Turvatoimenpiteitämme parannetaan jatkuvasti teknologisen kehityksen mukaisesti.

Tämä sivusto käyttää luottamuksellisten sisältöjen kuten meille lähettämiesi kyselyiden siirtämisen turvaamiseksi ja suojaamiseksi SSL-salausprotokollaa (Secure Socket Layer) sekä kulloistakin korkeinta salausastetta, jota selaimesi tukee. Yleensä kyse on tällöin 256-bittisestä salauksesta. Jos selaimesi ei tue 256-bittistä salausta, käytämme sen sijaan 128-bittistä v3 -teknologiaa. Tunnistat selaimesi tilapalkin lukon kuvasta ja siitä, että selaimen osoiterivi muuttuu muodosta ”http://” muotoon ”https://”, onko jokin yksittäinen sivu verkkosivustollamme salattu.

Jos SSL-salaus on käytössä, kolmannet osapuolet eivät voi lukea meille siirtämiäsi tietojasi.

Me huomautamme, että internetissä tehtävässä tietojensiirrossa (esimerkiksi sähköpostikeskustelut) saattaa olla turvallisuusaukkoja. Tietojen suojaaminen aukottomasti kolmansien osapuolten pääsyltä ei ole mahdollista.

5.3 Sopimuksen oikeusperuste

Yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta toimii yrityksellemme niiden käsittelytoimien oikeusperusteena, joille pyydämme suostumuksen tiettyä käsittelytarkoitusta varten. 

Jos henkilötietoja käsitellään sellaisen sopimuksen täytäntöön panemiseksi, jossa rekisteröity on osapuolena, mistä on kyse esimerkiksi silloin, kun tietoja käsitellään tavaran toimitusta varten tai muiden palveluiden toimittamiseksi, käsittely perustuu yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohtaan. Sama koskee sellaista käsittelyä, joka on tarpeen sopimuksen tekemistä edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi, kuten asuntoautoistamme tehtyjen kyselyiden käsittelemiseksi. 

Jos yritystämme koskee jokin lainsäädännöllinen velvoite, jonka vuoksi henkilötietojen käsittely on tarpeen, kuten verovelvoitteiden täyttäminen, käsittely perustuu yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan c alakohtaan. 

Harvoissa tapauksissa henkilötietojen käsittely voi olla tarpeen rekisteröidyn tai toisen luonnollisen henkilön elintärkeiden etujen suojaamiseksi. Näin on esimerkiksi silloin, jos vierailija loukkaantuisi liikkeessämme ja sen seurauksena hänen nimensä, ikänsä, sairasvakuutuksensa tiedot tai muut elintärkeät tiedot olisi välitettävä lääkärille, sairaalalle tai muulle kolmannelle osapuolelle. Tällöin käsittely perustuisi yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan d alakohtaan. 

Viime kädessä käsittelytoimet voisivat perustua yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohtaan. Tälle oikeusperusteelle perustuvat käsittelytoimet, joita muut edellä mainitut oikeusperusteet eivät kata, jos käsittely on tarpeen yrityksemme tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen toteuttamiseksi, paitsi milloin rekisteröidyn edut tai perusoikeudet ja -vapaudet syrjäyttävät tällaiset edut. Jos henkilötietojen käsittely perustuu yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohtaan, oikeutettu etumme on tehdä liiketointamme kaikkien työntekijöidemme ja asiakkaidemme hyvinvoinnin puolesta.

5.4 Lakisääteiset tai sopimukseen perustuvat määräykset henkilötietojen antamiseksi; sopimuksen tekemisen edellyttämä vaatimus; rekisteröidyn velvoite antaa henkilötiedot; mahdolliset seuraamukset antamatta jättämisestä

Me ilmoitamme sinulle, että henkilötietojen antaminen on osittain lainsäädännössä määrättyä (esimerkiksi veromääräykset) tai se perustuu sopimuksellisiin sääntöihin (esimerkiksi tiedot sopimuskumppanille). Sopimuksen solmimiseksi voi olla tarpeen, että rekisteröity antaa käyttöömme henkilötietoja, joita meidän on sen jälkeen käsiteltävä. Rekisteröity on esimerkiksi velvollinen toimittamaan meille henkilötietoja, jos yrityksemme solmii sopimuksen hänen kanssaan. Henkilötietojen antamatta jättämisen seurauksena sopimusta ei voitaisi sopia rekisteröidyn kanssa. Rekisteröidyn on oltava yhteydessä työntekijäämme ennen henkilötietojen antamista. Työntekijämme selvittää rekisteröidylle tilannekohtaisesti, onko henkilötietojen antaminen lakisääteinen tai sopimukseen perustuva vaatimus taikka sopimuksen tekemisen edellyttämä vaatimus sekä onko rekisteröidyn pakko toimittaa henkilötiedot ja tällaisten tietojen antamatta jättämisen mahdolliset seuraukset.

5.5 Ohjeistus alaikäisille

Tätä verkkotarjontaa ei ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille lapsille. Henkilöt, jotka eivät ole vielä täyttäneet 16 vuotta, eivät saa välittää henkilötietojaan Caradolle ilman huoltajien lupaa.

5.6 Rekisteröidyn oikeudet

Sinulla on oikeus saada tieto sinusta tallentamistamme tiedoista, tallennuksen kestosta, tarkoituksesta ja oikeusperusteesta sekä siirtojen alkuperästä ja vastaanottajista. Virheelliset tiedot on oikaistava, ja luvattomasti tallennetut tiedot sekä sellaiset tiedot, joita ei enää tarvita, on poistettava. Rekisteröidyllä on myös oikeus vastustaa ja rajoittaa käsittelyä sekä oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen.

Tällaiset tiedot luodaan pyynnöstäsi. Tiedon pyytäminen on maksutonta.

Sinulla on myös oikeus tehdä valitus suoraan valvontaviranomaiselle.

5.7 Tietojenkäsittelyyn antamasi suostumuksen peruuttaminen

Jotkin tietojenkäsittelytoimet ovat mahdollisia ainoastaan sinun nimenomaisella suostumuksellasi. Sinä voit koska tahansa perua antamasi suostumuksen. Peruuttamiseen riittää vapaamuotoinen viesti sähköpostitse osoitteeseen datenschutz@carado.de. Peruutus ei koske peruutushetkeen mennessä tehtyjen tietojen käsittelyjen laillisuutta.

5.8 Vastuutaho ja ulkoisen tietosuojavaltuutetun yhteystiedot

Vastuutaho
Carado GmbH
Bahnhof 11, 88299 Leutkirch
puhelin: +49 7561 9097-300
sähköposti: datenschutz@carado.de 

Ulkoisen tietosuojavaltuutetun yhteystiedot
Stefan Fischerkeller
Saksan tietosuojavirasto
puhelin: +49 7542 94921 01
sähköposti: fischerkeller@ddsk.de

Jalleenmyyjahaku

Koeajo
Carado
Astu sisään ja hengitä
seikkailua keuhkoihisi.

Varaa aika
Carado-jälleenmyyjältäsi.

Järjestä tapaaminen
Lataa
esite
Lataa kätevästi
sähköpostitse

Tutustu nopeasti ja
kätevästi asuntoautoihimme.

Lataa esite
Carado
maailma
Polkupyörätelineistä
päiväpeittoihin

Varustele asuntoautosi
käytännöllisillä lisävarusteilla.

Tarvikehaku

Ich bin ein Tooltip.