1 Indledning

1.1 Erklæring om databeskyttelse

Vi glæder os over dit besøg på vores hjemmeside og din interesse for vores firma og vores autocampere. Beskyttelsen af dine personlige oplysninger er meget vigtig for os. Carado GmbH (i det følgende benævnt „Carado“, „vi“ eller „os“) lægger stor vægt på sikkerheden af brugernes oplysninger og overholdelse af databeskyttelsesbestemmelserne.

Carado-hjemmesiderne kan indeholde links til andre udbyders websteder, som denne privatlivspolitik ikke gælder for. Vi har ikke kendskab til eller indflydelse på, hvilke data udbyderne af disse sider samler ind. Du kan læse mere herom i erklæringen om databeskyttelse på den pågældende side.
Nedenfor informerer vi dig detaljeret om, hvordan dine data behandles.

1.2 Definitioner

Privatlivspolitikken er baseret på betingelserne i den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR).  
•”Personoplysninger” er alle de oplysninger, der vedrører en identificeret eller identificerbar fysisk person (i det følgende benævnt "den berørte person") (artikel 4, stk. 1, GDPR). Dine personlige oplysninger inkluderer oplysninger såsom dine stamdata (for- og efternavn, adresse og fødselsdato), dine kontaktoplysninger (telefonnummer, e-mailadresse), dine faktureringsoplysninger (bankoplysninger) og meget mere.
• "Behandling" betyder enhver proces, der udføres, med eller uden hjælp af automatiske procedurer, eller enhver sådan proces forbundet med personlige data, såsom indsamling, organisering, lagring, tilpasning eller ændring, læsning, forespørgsel, benyttelse, videregivelse, formidling eller anden form for tilrådestillelse, synkronisering eller tilknytning, begrænsning, sletning eller destruktion.
• "Den berørte person" betyder enhver identificeret eller identificerbar fysisk person, hvis personoplysninger behandles af den registeransvarlige.
• "Den registeransvarlige" betyder den fysiske eller juridiske person, offentlige myndighed, agentur eller et andet organ, som alene eller i fællesskab med andre afgører om formålet og midlerne til behandlingen af personoplysningerne. Når formålet og midlerne til sådan behandling bestemmes af EU-lovgivningen eller medlemsstaternes lovgivning, kan den registeransvarlige eller de særlige kriterier for dennes udpegelse fastsættes i henhold til EU-lovgivning eller national lovgivning.
•"Forarbejderen" betyder en fysisk eller juridisk person, offentlig myndighed, organ eller organ, der behandler personoplysninger på Den registeransvarliges vegne.
•"Modtager" betyder en fysisk eller juridisk person, offentlig myndighed, agentur eller et andet organ, som personlige oplysninger videregives til, uanset om det er en tredjepart eller ej. Myndigheder, der modtager personoplysninger i henhold til EU-lovgivningen eller national lovgivning i forbindelse med en bestemt undersøgelse, betragtes dog ikke som modtagere.
•"Tredjepart" betyder en fysisk eller juridisk person, offentlig myndighed eller organ bortset fra den berørte person, den registeransvarlige, forarbejderen og de personer, der er autoriseret under det direkte ansvar fra den registeransvarlige eller forarbejderen til at behandle personoplysninger.
•"Samtykke" betyder ethvert udtryk for vilje, som fremsættes frivilligt og utvetydigt af den berørte person i form af en erklæring eller anden entydigt bekræftende handling fra den berørte person som indikerer, at de er indforstået med behandlingen af deres personlige data.

1.3 Indsamling og behandling af personoplysninger

Benyttelsen af vores internetsider er mulig uden angivelse af personlige data. Hvis du dog gerne vil bruge vores virksomheds specialtjenester via vores hjemmeside, kan en behandling af personoplysninger være nødvendig. Hvis behandlingen af personoplysninger er påkrævet, og der ikke er noget retsgrundlag for sådan en behandling, søger vi generelt den berørte persons samtykke.

2. Formålet med indsamlingen - Datakategori - Retsgrundlag for behandlingen

2.1 Anonym dataindsamling

Du kan besøge vores hjemmeside uden aktivt at skulle angive oplysninger om dig selv. Vi gemmer dog automatisk adgangsdata (serverlogfiler) ved hvert besøg på hjemmesiden, som f.eks. navnet på din internetudbyder, styresystemet, du bruger, den hjemmeside, du besøger os fra, datoen og varigheden af besøget, eller navnet på den anmodede fil, og af sikkerhedsmæssige årsager, f.eks. til at opdage angreb på vores hjemmesider, IP-adressen på den benyttede computer i en periode på 7 dage. Disse data evalueres udelukkende med det formål at forbedre vores tilbud og tillader ikke, at der kan drages konklusioner om dig. Disse oplysninger sammensættes ikke med andre datakilder. Retsgrundlaget for behandlingen af oplysningerne er art. 6 stk 1 i GDPR. Vi behandler og benytter oplysningerne til følgende formål: 1. Tilvejebringelse af Carado-hjemmesiderne, 2. Forbedring af vores hjemmesider og 3. Forebyggelse og afsløring af fejl/funktionsfejl, samt misbrug af hjemmesiderne. Denne type databehandling bruges enten til at opfylde Carado-hjemmesideaftalen, eller vi har en legitim interesse i at sikre funktionaliteten og den korrekte funktion af Carado-hjemmesiderne, samt til at tilpasse disse hjemmesider til brugernes behov.

2.2 Anvendelse af cookie-tracking

For at gøre besøget på vores hjemmeside attraktivt og for at muliggøre brugen af visse funktioner bruger vi såkaldte cookies på vores hjemmesider. Dette er en standard Internet-teknologi, der bruges til at gemme og hente login- og anden brugsinformation for alle brugere af Carado-hjemmesider. Cookies er små tekstfiler, der er gemmes på din enhed, som giver os mulighed for at gemme brugerindstillinger, så vores hjemmesider kan vises i et format, der er skræddersyet til din enhed. Nogle af de cookies, vi benytter, slettes efter afslutningen af browsersessionen, dvs. efter at din browser lukkes (såkaldte session cookies). Andre cookies forbliver på din enhed og tillader os eller vores partnervirksomheder at genkende din browser ved dit næste besøg (såkaldte vedvarende cookies).

Du kan indstille din browser, så du bliver informeret om brugen af cookies og kan beslutte individuelt du accepterer dem eller udelukker brugen af cookies i specifikke tilfælde eller generelt. Desuden kan cookies derefter slettes for at fjerne data, som hjemmesiden har gemt på din computer. Du kan hurtigt finde instruktioner til dette på internettet. Deaktivering af cookies kan resultere i en begrænset funktionalitet på Carado-hjemmesiderne. 

Fjern eller deaktiver cookies (Opt-Out)
Alle browsere giver mulighed for at begrænse eller fjerne cookies. Du kan læse mere herom på følgende hjemmesider:

Internet Explorer:
https://support.microsoft.com/de-de/help/17442

Firefox:
https://support.mozilla.org/en-US/kb/cookies-information-websites-store-on-your-computer?redirectlocale=en-US&redirectslug=Cookies

Google Chrome:
https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en

Safari:
https://support.apple.com/de-de/HT201265

2.3 Anvendelse af Google Analytics

Denne hjemmeside bruger funktionerne i webanalysetjenesten Google Analytics. Udbyderen er Google Inc.,1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA. Google Analytics bruger såkaldte "cookies", tekstfiler, der er gemt på din computer, og som tillader en analyse af, hvordan du bruger hjemmesiden. Oplysninger, der genereres af cookies om din brug af denne hjemmeside (inklusive din IP-adresse) overføres til en Google-server i USA og gemmes der. Google vil bruge disse oplysninger til at evaluere din brug af hjemmesiden til at udarbejde rapporter om webstedsaktiviteter for webstedsoperatører og til at levere andre tjenester relateret til webstedsaktiviteten og internetbrugen. Google vil eventuelt også videregive disse oplysninger til en tredjepart, hvis lovgivningen kræver dette, eller hvis tredjeparter behandler disse data på vegne af Google. 

Undgå, at cookies gemmes 
Du kan forhindre at cookies gemmes vha. passende indstilling af din browser; du bør dog bemærke, at du i dette tilfælde muligvis ikke vil kunne benytte alle funktioner på denne hjemmeside i deres fulde omfang. Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du behandlingen af dine data af Google på den måde og til de formål, som beskrevet ovenfor. 

IP-anonymisering
Vi har aktiveret funktionen IP-anonymisering på denne hjemmeside. Som et resultat forkortes din IP-adresse af Google inden for EU-medlemslandene eller andre parter i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, inden de sendes videre til USA.

Indsigelse mod dataindsamling 
Hvis du ikke ønsker, at Google skal hente data fra din browser, når du besøger siderne, finder du linket til opt-out-løsningen til Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de, Denne plug-in forhindrer browseren i at anmode om Analytics-koden, så Google vil ikke modtage nogen data, når siden besøges. Denne plug-in er kun tilgængelig til Internet Explorer 7 og 8, Firefox 3.x og Chrome. Ifølge Google blokerer browseren Google Analytics-scriptet efter installationen. Læs mere om brugervilkår og databeskyttelse på http://www.google.com/analytics/terms/de.html eller på http://www.google.com/intl/de/analytics/privacyoverview.html.

Vi påpeger, at Google Analytics på denne hjemmeside er blevet udvidet med koden "gat.anonymizeIp" for at sikre en anonym indsamling af IP-adresser (såkaldt IP-Masking).

Demografiske funktioner i Google Analytics
Denne hjemmeside bruger ”demografiske funktioner” i Google Analytics. Således kan der produceres rapporter, der indeholder oplysninger om den besøgendes alder, køn og interesser. Disse oplysninger stammer fra interessebaseret annoncering fra Google og fra besøgsdata fra tredjeparter. Disse oplysninger kan ikke tilknyttes til en bestemt person. Du kan til enhver tid deaktivere denne funktion via visningsindstillingerne på din Google-konto eller generelt forhindre indsamlingen af dine data af Google Analytics, som beskrevet i afsnittet "Indsigelse mod dataindsamling".

2.4 Anvendelse af Google Remarketing

Denne hjemmeside bruger Google Ireland Limited Google Remarketing-teknologi (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; "Google"). Dette er en retargeting-teknologi, der giver os mulighed for at omdirigere besøgende til vores hjemmeside gennem målrettet annoncering på Google-reklamenetværkets hjemmesider. Visning af reklame sker ved hjælp af såkaldte cookies.

Til dette formål placeres der cookies på din computer, som tredjepartsudbydere, inklusive Google, kan udnytte til at registrere, hvilke af vores hjemmesider der blev besøgt med din browser. Ved hjælp af disse oplysninger kan du derefter på et senere tidspunkt på andre websteder, f.eks. som led i en Google Søgning eller på Google-netværkshjemmesider, få vist vores annoncer. Du kan læse mere om Googles databeskyttelse og hvordan remarketing fungerer på: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/. Du kan også deaktivere lagringen af cookies via indstillingerne i din browser og/eller indsamlingen heraf som en del af Google Remarketing gennem https://www.google.com/policies/technologies/ads/.

2.5 Anvendelse af Google AdWords

På vores hjemmeside bruger vi Google Conversion Tracking, en analysetjeneste leveret af Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; "Google"). Google AdWords placerer en cookie på din computer ("Conversion Cookie"), hvis du har besøgt vores hjemeside via en Google-annonce. Disse cookies mister deres gyldighed efter 30 dage og bruges ikke til personlig identifikation. Hvis du besøger bestemte sider af os, og cookien ikke er udløbet endnu, kan vi og Google genkende, at nogen klikkede på annoncen og blev omdirigeret til vores side. Enhver AdWords-kunde får et andet cookie. Cookies kan ikke spores via AdWords-kunders hjemmesider. Oplysningerne indsamlet vha. Conversion-Cookies bruges til at generere konverteringsstatistikker for AdWords-kunder, der har valgt konverteringssporing. AdWords-kunder vil se det samlede antal brugere, der klikkede på deres annonce og blev omdirigeret til en hjemmeside med et Conversion-Tracking-Tag. De modtager dog ingen oplysninger, der kan identificere brugerne personligt.

Hvis du ikke ønsker at deltage i sporingen, kan du undgå dette, idet du forhindrer installation af cookies ved at indstille din browsersoftware i overensstemmelse hermed (deaktiveringsmulighed). Således vil du ikke blive inkluderet i statistikkerne for konverteringssporing. Du kan læse mere om brugsvilkårene og databeskyttelse på: http://www.google.de/policies/privacy/.

2.6 Anvendelse af Google Maps

Vi bruger Google Maps til at vise kort og oprette kørselsvejledninger. Google Maps drives af Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland.
Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du indsamlingen og behandlingen af dine data og at Google, en af dets repræsentanter eller tredjeparter benytter de oplysninger, du har indtastet.
Du kan finde brugsvilkårene for Google Maps på: https://www.google.com/intl/de_de/help/terms_maps.html .
Du kan finde de fulde detaljer i Privacy Center hos google.de: Transparens og valgmuligheder samt fortrolighedspolitikken findes på https://policies.google.com/privacy?hl=de&gl=de.

2.7 Anvendelse af Google Tag Manager

Denne hjemmeside anvender Google Tag Manager. Denne service gør det muligt at administrere hjemmeside-tags gennem en enkelt grænseflade. Google Tool Manager implementerer kun tags. Dette betyder: Der anvendes ingen cookies og der indsamles ingen personoplysninger. Google Tool Manager udløser andre tags, som muligvis kan indsamle data. Google Tag Manager har dog ikke adgang til disse data. Hvis det er deaktiveret på domæne- eller cookieniveau, forbliver det i kraft for alle sporings-tags, for så vidt de implementeres med Google Tag Manager.

Du kan finde uddybende detaljer i databeskyttelsescentret på google.de: Gennemsigtighed og valgmuligheder samt fortrolighedspolitikken findes på https://policies.google.com/privacy?hl=de&gl=de.

2.8 Anvendelse af sociale medier

2.8.1 Social Media Plugins

Anvendelse af Facebook

Funktioner fra Facebook-tjenesten er inkluderet i vores hjemmesider. Udbyderen er Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, USA. Når du besøger vores sider, oprettes der en direkte forbindelse mellem din browser og Facebook-serveren via linket. Facebook modtager dermed information om, at du har besøgt vores hjemmeside med din IP-adresse. Hvis du klikker på Facebooks "Like-Button", mens du er logget ind på din Facebook-konto, kan du linke indholdet af vores sider til din Facebook-profil. Dermed kan Facebook tilordne besøget på vores sider til din brugerkonto. Vi påpeger, at vi som udbyder af hjemmesiderne ikke bliver informeret af Facebook om indholdet af de videresendte data og deres brug. Yderligere information kan findes i Facebooks privatlivspolitik på https://de-de.facebook.com/policy.php .

Hvis du ikke ønsker, at Facebook skal tilordne dit besøg på vores sider til din Facebook-brugerkonto, skal du logge ud af din Facebook-brugerkonto.

Anvendelse af Google+

Vores sider benytter Google+ funktioner. Udbyderen er Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA. Indsamling og videregivelse af oplysninger: Vha. af Google+ knappen kan du offentliggøre information i hele verden. Via Google+ knappen kan du og andre brugere få personligt indhold fra Google og vores partnere. Google gemmer både de oplysninger, at du har givet +1 til et indhold og oplysninger om den side, du har besøgt, da du klikkede på +1. Dine + 1 kan vises sammen med dit profilnavn og foto i Google-tjenester, f.eks. i søgeresultater eller i din Google-profil eller andre steder på hjemmesider og annoncer på nettet. Google registrerer oplysninger om dine +1 aktiviteter for at forbedre Google-tjenesterne for dig og andre. For at bruge Google + -knappen skal du have en globalt synlig, offentlig Google-profil, der som minimum skal indeholde et navn på profilen. Dette navn vil blive brugt i alle Google-tjenester. I nogle tilfælde kan dette navn også

erstatte et andet navn, som du har brugt til at dele indhold med via din Google-konto.. Identiteten af din Google-profil kan vises til brugere, der kender din e-mail-adresse eller råder over andre identificerende oplysninger om dig. Anvendelse af indsamlede oplysninger: Ud over de anvendelser, der er beskrevet ovenfor, bruges de oplysninger, du giver, i overensstemmelse med den gældende Google-privatlivspolitik. Google offentliggør muligvis sammenfattede statistikker om brugernes + 1 aktivitet eller deler dem med brugere og partnere, såsom udgivere, annoncører eller tilknyttede hjemmesider.

Du kan læse mere i Google+ privatlivspolitik på: Https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/ .

Anvendelse af Twitter

Funktioner fra Twitter-tjenesten er inkluderet i vores hjemmesider. Disse funktioner tilbydes af Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA. En benyttelse af Twitter og funktionen "Re-Tweet" knyttes de hjemmesider, du besøger, til din Twitter-konto og deles med andre brugere. Således videregives der også data til Twitter. Vi påpeger, at vi som udbyder af hjemmesiderne ikke bliver informeret af Twitter om indholdet af de videresendte data og deres brug. Du kan læse mere herom i Twitters privatlivspolitik på https://twitter.com/privacy. Du kan ændre databeskyttelsesindstillingerne på Twitter i dine kontoindstillinger på: https://twitter.com/account/settings.

Anvendelse af YouTube

Funktioner fra YouTube, som drives af Google, er inkluderet i vores hjemmesider. Siderne drives af YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA. Når du besøger et af vores hjemmesider, som har aktiveret YouTube-funktionen, vil der blive oprettet forbindelse til YouTube-servere. Det fortæller YouTube-serveren, hvilke af vores sider du har besøgt.

Hvis du er logget ind på din YouTube-konto, giver YouTube dig mulighed for at knytte din browseradfærd direkte til din personlige profil. Du kan forhindre dette, hvis du logger dig ud af din YouTube.konto.

Du kan finde yderligere oplysninger om, hvordan brugerdata behandles, i YouTubes privatlivspolitik: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy .

Anvendelse af Instagram

Funktioner fra Instagram-tjenesten er inkluderet i vores hjemmesider. Disse funktioner tilbydes af Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, USA. Hvis du er logget ind på din Instagram-konto, kan du linke indholdet af vores sider til din Instagram-profil ved at klikke på Instagram-knappen. Dermed kan Instagram tilordne besøget på vores sider til din brugerkonto. Vi påpeger, at vi som udbyder af hjemmesiderne ikke bliver informeret af Instagram om indholdet af de videresendte data og deres brug. Du kan læse mere herom i Instagrams privatlivspolitik på: https://instagram.com/about/legal/privacy/.

2.8.2 Vores tilbud på sociale medier-platforme

På forskellige sociale medier platforme offentliggører vi tilbud (f.eks. Fanpages) online, som indeholder information om Carado og giver os mulighed for at kontakte dig.  Vi påpeger, at vi ikke har nogen indflydelse på behandlingen af dine personlige data på disse platforme, og kun den respektive operatør af platformen har fuld viden om indholdet af de videresendte data og deres anvendelse. Som regel gemmes cookies i din browser, når du besøger den respektive platform.

Du kan blive påvirket af denne dataindsamling, selvom du ikke er registreret på den respektive platform. Vi har ikke kendskab til, om oplysningerne bliver sendt uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Vores behandling af personoplysninger på platformene beror på artikel 6, stk. 1 lit. f) GDPR. Vores legitime interesse ligger i at være i stand til at fremstille Carado eksternt på forskellige måder og kunne udnytte kommunikationsmulighederne med vores kunder så effektivt som muligt.

Derudover kan samtykke til databehandling i henhold til artikel 6, stk. a) GDPR være et retsgrundlag, hvis du har givet din accept hertil til platformoperatøren.  Du vil modtage detaljerede oplysninger om databehandlingen af platformoperatørerne om de respektive muligheder for at sige fra, ret til oplysninger samt specifikke oplysninger om de respektive platforme om følgende databeskyttelsesmeddelelser fra de respektive operatører:

Facebook

Udbyder: Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irland

Privatlivspolitik: https://www.facebook.com/about/privacy/

Cookie-nformation: https://www.facebook.com/policies/cookies/

Specifik information vedr. Facebook-Fanpages: Når du besøger vores Facebook-fanpage, behandler Facebook dine personoplysninger (Facebook Insights). Disse data overføres til os af Facebook i anonymiseret form i forbindelse med Facebook Insights. Disse anonymiserede oplysninger er statistiske data om vores Fanpage-abonnenter.

Derudover vil Facebook give os profiloplysninger, når du interagerer med os eller vores side, som f.eks. når du liker eller kommenterer på indlæg, eller kontakter os via Facebook eller følger vores side.

Google+ / YouTube

Udbyder: Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland Datenschutzerklärung: https://policies.google.com/privacy

Cookie-Informationen: https://policies.google.com/technologies/ads?hl=de

Opt-Out: https://adssettings.google.com/anonymous?hl=de&sig=ACi0TCiJxXvvKBloi2agYqXUJ4wynvlJklYAPsz_wOZwSUspvMZl4kBzJhFORHem0ERdQR1S2YqYpM9z1j8524iEylUKxtZ5IQ

Specifik information vedr. YouTube-kontier eller -kanaler: Når du ser vores YouTube-indhold, behandler YouTube dine personlige oplysninger. Disse data overføres til os af YouTube i anonymiseret form i forbindelse med brugen af YouTube STUDIO. Disse anonymiserede oplysninger er statistiske data om vores kanal-abonnenter.

Derudover vil YouTube give os brugernavnet på din ”Google+” profil, når du interagerer med os eller vores side, som f.eks. når du liker eller kommenterer på videoer, eller abonnerer på vores kanal.

+ / Twitter

Udbyder: Twitter International Company, One Cumberland Place, Fenian Street, Dublin 2, D02 AX07, Ireland

Privatlispolitik: https://twitter.com/privacy?lang=de

Opt-Out: https://twitter.com/personalization

Specifik information vedr. Twitter-virksomhedsprofil: Når du ser vores Twitter-virksomhedsprofil, behandler Twitter dine personlige oplysninger. Disse data overføres til os af Twitter i anonymiseret form i forbindelse med Twitter-Analytics. Disse anonymiserede oplysninger er statistiske data om vores abonnenter.

Derudover vil Twitter give os dit profilnavn, når du f.eks. interagerer med os eller vores side, eller når du liker, retweeter eller svarer på indlæg, eller følger vores side.

Instagram

Udbyder: Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Irland

Privatlivspolitik: https://help.instagram.com/155833707900388 

Cookie-information: https://help.instagram.com/1896641480634370?ref=ig 

Specifik information vedr. Instagram-profiler: Når du besøger vores Instagram-virksomhedsside, behandler Instagram dine personlige oplysninger. Disse data overføres til os af Instagram i anonymiseret form i forbindelse med Instagram Insights. Disse anonymiserede oplysninger er statistiske data om vores profil-abonnenter.

Derudover vil Instagram give os dit brugernavn, når du f.eks. interagerer med os eller vores side, eller når du liker eller kommenterer på indlæg, eller følger vores side.

2.8.3 Facebook Custom Audiences (Pixel-variant)

Vi bruger marketingværktøjet Facebook-Pixel på vores hjemmeside. Udbyderen er Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irland (i det følgende benævnt Facebook). Når der anvendes Facebook-pixels, placeres en såkaldt tracking-pixel på hjemmesiden. Pixel bruges til at indsætte cookies på den enhed, du bruger. Det giver os mulighed for at evaluere din internetadfærd efter at du har klikket på en af vores annoncer på Facebook og er blevet videresendt til vores hjemmeside. Vi kan således vise dig målrettede annoncer. Hvis du har en Facebook-konto og er logget ind på den, vil Facebook også kunne knytte dit besøg på vores hjemmeside til din Facebook-brugerkonto. 
Du kan læse mere om, hvordan du kan tilpasse visningen af Facebook-Ads, her:
https://www.facebook.com/login.php?next=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fads%2Fpreferences%2F%3Fentry_product%3Dad_settings_screen
Du vil også modtage særlige oplysninger og detaljer om Facebook-Pixel, og hvordan den fungerer i Hjælp-området på Facebook:
https://www.facebook.com/business/help/651294705016616
Retsgrundlaget for brugen af Facebook Pixel er vores legitime interesse i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1 lit. f) GDPR om optimering og analyse af vores online tilbud til dig. 
Facebook er certificeret i henhold til Privacy Shield-aftalen. Her giver Facebook en garanti i henhold til Artt. 44 ff. GDPR, og lever dermed op til de europæiske standards om databeskyttelse.

2.8.4 Facebook Custom Audiences (Liste-variant)

Vi anvender Facebook Pixel i varianten Custom Audiences. Udbyderen er Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irland (i det følgende benævnt Facebook). Vi bruger tjenesten til at optimere vores Facebook-annoncer til dig. Facebook-annoncerne målrettes afhængigt af, om du allerede har vist en vis interesse for bestemte funktioner eller dele af vores hjemmeside (f.eks. Bestemte emner eller produkter). Vi videregiver disse funktioner til Facebook. Facebook bruger derefter aktiviteten til at oprette målgrupper (såkaldte Custom Audiences) for at kunne vise de besøgende passende annoncer til disse emner eller produkter senere på Facebook. Videregivelsen finder sted på vores Facebook-virksomhedsprofil ved hjælp af en liste med personoplysninger fra vores hjemmesidebrugere (dette inkluderer: navn, bopæl, e-mailadresse, telefonnummer). Dataene krypteres i overensstemmelse med Facebooks privatlivsoplysninger, før de gemmes hos Facebook. Til dette formål benyttes den såkaldte. SHA256-metode (Secure Hash Algorithm 256), hvor dataene ikke overføres i ren tekst til Facebook, men tidligere er krypteret via processen. Først danner Facebook en såkaldt hashværdi (kombination af bogstaver og tal) fra den respektive dato. Denne værdi matches derefter med andre hashværdier af tilsvarende data fra Facebook-brugere, og knytter derefter datoen til Facebook-brugerkontoen. Således vi kan placere målrettede annoncer på Facebook-platformen. 

Facebooks databehandling afvikles i henhold til Facebooks retningslinjer for databrug (https://www.facebook.com/about/privacy/). Du kan også bruge oplysningerne fra Facebook under følgende link: https://www.facebook.com/settings?tab=ads til at justere og tilpasse annoncerne i Facebook. 
Retsgrundlaget er dit samtykke art. 6 stk. 1 lit. a) GDPR.
Facebook er certificeret i henhold til Privacy Shield-aftalen. (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active) og giver dermed garanti for, at den europæiske datasikkerhedslovgivning overholdes.

2.9 Kontaktformular/forespørgsler

På vores hjemmeside har du muligheden for at sende os forespørgsler via kontaktformularen. Dine oplysninger fra kontaktformularen (indholdet af din forespørgsel, emne for din henvendelse og dato) inklusive de kontaktoplysninger, du angav i kontaktformularen (navn, efternavn og e-mail), gemmes for at behandle anmodningen og i tilfælde af opfølgende spørgsmål. Vi vil ikke videregive disse oplysninger uden dit samtykke. Retsgrundlaget for indsamlingen og behandlingen af dataene er art. 6 stk. 1 GDPR.

De data, som du har angivet i kontaktformularen, forbliver hos os, indtil du beder os om at slette dem, tilbagekalder dit samtykke til lagringen, eller formålet med datalagringen ikke længere er gældende (f.eks. efter behandlingen af din anmodning afsluttes). Obligatoriske lovbestemmelser - især lagringsperioder - påvirkes ikke.

2.10 Anmodning om informationsmaterialer (brochurer, prislister etc.)

Du har muligheden for at anmode om informationsmateriale om vores produkter og tjenester via vores onlineformular. 

Til dette formål gemmes dine oplysninger fra bestillingsformularen inklusive dine kontaktoplysninger (titel, fornavn, efternavn, firma, adresse, telefonnummer og e-mail) hos os med det formål at behandle din bestilling og eventuelle opfølgende spørgsmål, og sendes derefter videre til vores forarbejdningspartner, som vi har hyret til at fremsende materialerne. Vi vil ikke videregive disse oplysninger til tredjeparter uden dit samtykke. Retsgrundlaget for indsamlingen og behandlingen af oplysningerne er art. 6 stk 1 i GDPR. 

De oplysninger, som du har angivet i onlineformularen, forbliver hos os, indtil du beder os om at slette dem, tilbagekalder dit samtykke til lagringen eller formålet med datalagringen er ikke længere er gyldigt (f.eks. efter at en besøgstid er blevet aftalt). Obligatoriske lovbestemmelser - især lagringsperioder - påvirkes ikke.

2.11 E-mailkontakt

Hvis du sender os forespørgsler eller oplysninger via e-mail, vil dine oplysninger (e-mailadresse, indholdet af din e-mail, emnet på din e-mail, samt dato) blive gemt hos os, inklusive de kontaktoplysninger, som du har angivet (navn, efternavn, telefonnummer, adresse) med formålet at behandle din forespørgsel og eventuelle opfølgende spørgsmål. Vi vil ikke videregive disse oplysninger uden dit samtykke. Retsgrundlaget for indsamlingen og behandlingen af oplysningerne er art. 6 stk 1 i GDPR.
Brugeren bliver informeret om, at e-mails kan læses eller ændres af andre på uautoriseret og ubemærket vis under overførslen. Carado bruger software til at filtrere uønskede e-mails (spamfiltre). Spamfilteret kan blokere e-mails, hvis de identificeres som værende spam af visse årsager.

De data, som du angiver, forbliver hos os, indtil du beder os om at slette dem, tilbagekalder dit samtykke til lagringen eller datalagringsformålet ikke længere er gyldigt (f.eks. efter din forespørgsel er blevet færdigbehandlet). Obligatoriske lovbestemmelser - især lagringsperioder - påvirkes ikke.

2.12 Konkurrencer/særkampagner

Du har mulighed for at deltage i konkurrencer og/eller særkampagner på vores side. Din deltagelse er frivillig og uafhængig af de andre tilbud på vores hjemmeside. Når du tilmelder dig konkurrencen, bedes du angive os din e-mail-adresse (og evt. dit for- og efternavn, telefonnummer, fødselsdato, adresse). Formålet med indsamlingen er gennemførelsen af konkurrencen og bestemmelsen af vinderen og fremsendelse af præmien. Retsgrundlaget er art. 6 stk. 1 GDPR. Yderligere oplysninger indsamles ikke eller kun på frivillig basis.

Deltagerne accepterer dog, at i tilfælde af en gevinst for redaktionelle tekster, vil deltageren angive fornavn (efternavn kun med initial) inkl. billeder. 

Vi gemmer de af dig angivne data kun så længe, indtil konkurrencen er afsluttet. Obligatoriske lovbestemmelser - især lagringsperioder - påvirkes ikke.

2.13 Tilmeld dig vores nyhedsbrev

På vores hjemmeside har du muligheden for at tilmelde dig til vores nyhedsbrev. Således informerer vi vores kunder og forretningspartnere med jævne mellemrum om virksomhedens tilbud. Til dette behøver vi din gyldige e-mail-adresse og information, der giver os mulighed for at bekræfte, at du er ejer af den angivne e-mailadresse, og at du accepterer at modtage nyhedsbrevet. Der indsamles ingen yderligere oplysninger eller evt. kun på frivillig basis. Af juridiske grunde og om led i double-Opt-In-proceduren sendes en bekræftelses-e-mail til den e-mailadresse, der er angivet af den berørte person, som har tilmeldt sig for første gang til nyhedsbrevet. Vi bruger disse oplysninger udelukkende til at fremsende nyhedsbrevet og videregiver dem ikke til tredjeparter. Retsgrundlaget for indsamlingen og behandlingen af oplysningerne er art. 6 stk 1 i GDPR. 

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, gemmer vi også IP-adressen på den computer, der bruges af den berørte person på registreringstidspunktet og som tildeles af internetudbyderen (ISP), samt datoen og tidspunktet for registreringen. Indsamlingen af disse oplysninger er nødvendig for at forhindre (muligt) misbrug af en registreret e-mailadresse af den berørte person på et senere tidspunkt og tjener derfor som vores beskyttelse.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til lagringen af oplysningerne, e-mailadressen og brugen af dem til at fremsende nyhedsbrevet, f.eks. via linket "gennemfør"/"afmeld" i alle nyhedsbreve. Alternativt kan du altid sende en e-mail til info@carado.de med informationen, at du ønsker at afmelde nyhedsbrevet. Lovligheden af de allerede afsluttede databehandlingsprocesser påvirkes ikke af samtykketilbagekaldelsen. Efter samtykketilbagekaldelsen vil disse personoplysninger blive slettet af den registeransvarlige. En afregistrering fra modtagelsen af nyhedsbrevet fortolkes som en automatisk tilbagekaldelse.

De data, der gemmes hos os med henblik på at modtage nyhedsbrevet, vil blive gemt hos os indtil din afmelding og vil blive slettet, efter du har afmeldt nyhedsbrevet.

Nyhedsbrev-tracking 
Nyhedsbrevene indeholder såkaldte web beacons. En web beacon er en miniaturegrafik, der er indlejret i de e-mails, der sendes i HTML-format for at muliggøre logfiloptagelse og logfilanalyse. Dette muliggør en statistisk evaluering af om online marketingkampagner har været succesfulde eller ej. Ved hjælp af web beacons kan vi registrere, om og hvornår en e-mail blev åbnet af en berørt person, og hvilke links i e-mailen der blev klikket på af den berørte person.

Sådanne personoplysninger, som indsamles via web beacons, der er indeholdt i nyhedsbrevene, gemmes og evalueres af os på basis af vores legitime interesse i at optimere fremsendelsen af nyhedsbrevene og for bedre at kunne tilpasse indholdet af fremtidige nyhedsbreve til den berørte persons interesser. Retsgrundlaget er art. 6 stk. 1 GDPR.

2.14 Karrieresektion/Onlineansøgning

På vores side har du mulighed for at benytte karrieresektionen og/eller indsende din ansøgning via e-mail. Ansøgernes personoplysninger (stamdata, kontaktoplysninger, vedhæftninger som følgebrev, CV, certifikater osv.) indsamles og behandles med henblik på afvikling af ansøgningsprocessen. Behandlingen kan også gennemføres elektronisk. Dette er især tilfældet, hvis en ansøger indsender de relevante ansøgningsdokumenter, for eksempel via e-mail eller via en webformular på hjemmesiden, til den behandlingsansvarlige. Hvis den behandlingsansvarlige indgår en ansættelseskontrakt med en ansøger, vil de overførte oplysninger blive gemt med henblik på ansættelsesforholdet i overensstemmelse med lovgivningen. Hvis der ikke indgås nogen ansættelseskontrakt med kandidaten af den behandlingsansvarlige, vil ansøgningsdokumenterne automatisk blive slettet seks måneder efter meddelelse om afvisningsbeslutningen, forudsat at sletningen af disse oplysninger ikke berører andre legitime interesser hos den behandlingsansvarlige. Andre legitime interesser i denne forstand er for eksempel en bevisbyrde i en retssag i henhold til den almindelige ligebehandlingslov (AGG). Retsgrundlaget for indsamlingen og behandlingen af oplysningerne er art. 6 stk 1 i GDPR. 

Ansøgerpulje
Når du ansøger online, har du muligheden for udtrykkeligt at acceptere, at vi må gemme og bruge dine data ud over den nuværende ansøgningsprocedure. Med dette samtykke kan vi derefter informere dig om nye ledige stillinger, der kan interessere dig.

2.15 Registrering på internetsiden

Du har mulighed for at registrere dig på vores hjemmeside. Formålet med registreringen er at give dig indhold eller tjenester, der grundet varens art kun kan tilbydes registrerede brugere. I denne sammenhæng indsamler vi følgende oplysninger: Hilsen, fornavn, efternavn, e-mailadresse, telefonnummer, adresse osv. Oplysninger, der er markeret som obligatoriske felter, er påkrævet for registreringen; eventuelle yderligere oplysninger er frivillige.
Når du registrerer dig på vores hjemmeside, gemmes din IP-adresse, der tildeles af internetudbyderen (ISP), samt datoen og tidspunktet for registreringen. Lagringen af disse oplysninger finder sted på baggrund af, at kun på denne måde kan vi forhindre misbrug af vores tjenester, og disse oplysninger kan om nødvendigt benyttes til at opklare eventuelle strafbare handlinger. Således er lagringen af disse oplysninger nødvendige for vores egen sikkerhed. Disse oplysninger videregives ikke til tredjeparter, såfremt der ikke er nogen juridisk forpligtelse til sådan en videregivelse, eller hvis videregivelsen er nødvendig for en retsforfølgelse.
Retsgrundlaget for behandlingen er art. 6 stk.1 lit. b) GDPR.

2.16 Kontaktformular til at aftale en tid samt til spørgsmål omkring konfigurationen hos handelspartneren

Du kan bruge kontaktformularen på vores hjemmeside til at arrangere en prøvekørsel eller aftale et besøg hos en autoriseret forhandler, der er angivet på vores hjemmeside, eller til at sende en konfiguration til en af handelspartnerne.
Til dette formål skal dine oplysninger fra kontaktformularen (indholdet af din forespørgsel, emnet for din forespørgsel samt dato) inklusive de kontaktoplysninger, som du angav i formularen (hilsen, fornavn, efternavn, firma, adresse, telefonnummer og e-mail) gemmes af os og sendes videre til handelspartneren for at aftale en tid og få udarbejdet et tilbud, samt i tilfælde af opfølgende spørgsmål. Retsgrundlaget for indsamlingen og behandlingen af dataene er art. 6 stk. 1 GDPR.
De data, som du har angivet i onlineformularen, forbliver hos os, indtil du beder os om at slette dem, tilbagekalder dit samtykke til lagringen, eller formålet med datalagringen ikke længere er gældende (f.eks. efter at der er blevet aftalt en besøgstid). Obligatoriske lovbestemmelser - især lagringsperioder - forbliver uændret.
Vi har ingen indflydelse på oplysninger, som handelspartneren får af dig, som går ud over registreringsformularen. Kontakt den respektive handelspartner direkte.

3 Videregivelse af oplysninger

3.1 Intern videregivelse, internt i Carado

Vi videregiver dine data internt til administrationen, personaleafdelingen og lønningskontoret for at imødekomme vores kontraktlige eller juridiske forpligtelser. En videregivelse eller offentliggørelse af dine data til dette formål sker kun i det nødvendige omfang i overensstemmelse med de relevante databeskyttelsesbestemmelser.

3.2 Videregivelse i hele koncernen/virksomhedsgruppen

Carado er en virksomhed som opererer i hele verden, og har sæde i Tyskland. De oplysninger, som du videregiver til os, gemmes i vores centraliserede kundedatabase i Tyskland og deles inden for gruppen med administrationsformål. Hvis oplysningerne deles inden for koncernen/virksomhedsgruppen, gøres dette for at opfylde en kontrakt eller som en betingelse for brugen af hjemmesiderne. Der kan også være en interesse i at dele disse oplysninger til interne, administrative formål. Hvis behandlingen af dine data finder sted uden for Europa, for eksempel i Indien, Brasilien, Rusland, Kina, Schweiz, Singapore eller USA, videregives dine oplysninger i overensstemmelse med alle gyldige databeskyttelseslove og især i henhold til artikel 44 f. GDPR.

3.3 Videregivelse til tredjeparter

Vi videregiver dine data til visse tredjeparter for at kunne tilbyde bestemte anvendelser og tjenester (såkaldte "forarbejdere"), der leverer eksterne tjenester til os. F.eks. nyhedsbrevtjenester, it-udbydere osv. En videregivelse til andre tredjeparter kan finde sted for at opfylde vores forpligtelser (overfor myndigheder, banker, sociale sikringsinstitutioner osv.). Tredjeparter behandler dataene kun i overensstemmelse med vores instruktioner og de må ikke bruge disse data til deres egne kommercielle formål, som ikke er i overensstemmelse med de aftalte formål. 

Vi skal videregive personoplysninger, hvis vi er forpligtet til at gøre det som led i igangværende retssager i sammenhæng med et påbud, juridisk forpligtelse eller i henhold til den gældende lovgivning (artikel 6, stk. 1, litra f), GDPR).

Vi videregiver dine personoplysninger til tredjeparter, hvis:
•du har givet dit udtrykkelige samtykke i henhold til art. 6 stk. 1 S.1 lit. a GDPR,
•videregivelsen er påkrævet i henhold til artikel 6, stk. 1 S. 1, lit. f GDPR til frembringe påstande, udøve eller forsvare juridiske krav, og der ingen grund er til at antage, at du har en legitim interesse i at dine oplysninger ikke videregives,
•der foreligger en juridisk forpligtelse til at videregive oplysningerne i henhold til art. 6 stk. 1 S. 1 lit. c GDPR
•dette er lovligt tilladt og i henhold til artikel 6, stk. 1 S 1 lit. b GDPR er påkrævet for afviklingen af kontraktforhold med dig.
Hvis behandlingen af dine data finder sted uden for Europa, for eksempel i Indien, Brasilien, Rusland, Kina, Schweiz, Singapore eller USA, videregives dine oplysninger i overensstemmelse med alle gyldige databeskyttelseslove og især i henhold til artikel 44 f. GDPR.

3.4 Videregivelse til et tredjeland eller international organisation

Der videregives ingen oplysninger til tredjelande eller internationale organisationer.

4 Yderligere meddelelsespligter

Benyttelse af automatiseret beslutningstagning inklusive profilering

Som et ansvarligt firma afholder vi os fra automatisk beslutningstagning eller profilering.

5 Slutdel på privatlivspolitikken

5.1 Så længe gemmes oplysninger

I princippet gemmer vi dine data, så længe det er nødvendigt for leveringen af vores tjenester, eller hvis dette er fastlagt af de europæiske direktiv- og lovgivere eller enhver anden lovgiver i forskrifter eller love, som den registeransvarlige er underlagt. I alle andre tilfælde sletter vi dine personoplysninger, når formålet med deres indsamling er opfyldt, bortset fra alle oplysninger, vi skal opbevare for at overholde juridiske forpligtelser (f.eks. hvis er vi forpligtet af til at overholde skatte- og handelsretmæssige lagringskrav, eksempelvis aftaler og regninger, som vi skal gemme i en bestemt tidsperiode).

5.2 Teknisk sikkerhed

Carado anvender tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte de data, som vi administrerer imod utilsigtet eller forsætlig manipulation, tab, ødelæggelse eller adgang fra uautoriserede personer. Vores sikkerhedsforanstaltninger forbedres løbende i takt med den teknologiske udvikling.

Dette sted bruger SSL-kryptering (Secure Socket Layer) sammen med det højeste krypteringsniveau, der er tilgængeligt fra din browser til sikkerhedsformål og for at beskytte overførslen af følsomt indhold, såsom de anmodninger, du sender til os som hjemmesideoperatør. Dette er som regel 256-bit kryptering. Hvis din browser ikke understøtter 256-bit kryptering, bruger vi i stedet 128-bit v3-teknologi. Hvorvidt en enkelt side på vores hjemmeside transmitteres i krypteret form kan du genkende på, at adresselinjen i browseren ændres fra "http://" til "https://" og der vises et låsesymbol i din browserlinje.

Hvis SSL-krypteringen er aktiveret, kan de data, du sender til os, ikke læses af tredjeparter.

Bemærk venligst, at dataoverførsel via internettet (f.eks. i tilfælde af kommunikation via e-mail) kan have sikkerhedshuller. En fuldstændig beskyttelse af dataene mod adgang fra tredjeparter er ikke mulig.

5.3 Retsgrundlag for behandlingen

Art. 6 I lit. a GDPR tjener vores virksomhed som retsgrundlag for behandlingsprocesser, hvor vi indhenter samtykke til et bestemt behandlingsformål. 

Hvis behandlingen af personoplysninger er nødvendig for at opfylde en kontrakt, som den berørte person er en part i, som det f.eks. er i tilfælde ved behandlingsprocesser, som er nødvendige for leveringen af varer eller tjenester eller vederlag, baserer behandlingen på art. 6 I lit. b GDPR. Det samme gælder for behandlingsprocesser, der er nødvendige for at gennemføre forudgående kontraktforhold, for eksempel i tilfælde af forespørgsler omkring vores autocampere. 

Hvis vores virksomhed er underlagt en juridisk forpligtelse, der kræver behandling af personoplysninger, såsom opfyldelse af skattemæssige forpligtelser, er behandlingen baseret på art. 6 I lit. c GDPR. 

I sjældne tilfælde kan behandling af personoplysninger være påkrævet for at beskytte den berørte persons eller en anden fysisk persons vigtige interesser. Dette ville f.eks. være tilfældet, hvis en besøgende i vores lokaler blev såret og hans eller hendes navn, alder, sundhedsforsikring eller andre vigtige oplysninger skulle videregives til en læge, hospital eller en anden tredjepart. Derefter vil behandlingen bero på art. 6 I lit. d GDPR. 

Behandlingsprocesser kan også bero på art. 6 I lit. f GDPR. Behandlingsprocesser, der ikke er dækket af nogen af ovennævnte retsgrundlag, er baseret på dette retsgrundlag, hvis behandlingen er nødvendig for at beskytte vores virksomheds eller en tredjeparts legitime interesser, medmindre den berørte persons interesser, de grundlæggende rettigheder og grundlæggende frihedsrettigheder opvejer dette. Hvis behandlingen af personoplysninger baserer på artikel 6 I lit. f GDPR, består vores legitime interesse i at udføre vores forretningsaktiviteter til gavn for alle vores ansatte og vores kunder.

5.4 Juridiske eller kontraktmæssige bestemmelser til videregivelse af personoplysninger; Nødvendighed for kontraktindgåelse; Den berørte persons forpligtelse til at angive personoplysninger; mulige konsekvenser af manglende angivelse heraf

Vi præciserer, at angivelse af personoplysninger delvist er påkrævet af loven (f.eks. skatteregler) eller kan være resultatet af kontraktlige forskrifter (som f.eks. oplysninger om kontraktpartner). Nogle gange kan det være nødvendigt, når en kontrakt indgås, at den berørte person giver os personoplysninger, som derefter skal behandles af os. Den berørte person er for eksempel forpligtet til at give os sine personoplysninger, når vores firma indgår en kontrakt med denne person. Manglende angivelse af personoplysninger ville betyde, at kontrakten med den pågældende person ikke kan indgås. Inden den pågældende person angiver sine personoplysninger, skal vedkommende kontakte en af vores medarbejdere. Vores medarbejder informerer den pågældende person fra sag til sag, om angivelse af personoplysninger er påkrævet i henhold til loven eller kontrakten eller er påkrævet til indgåelse af kontrakten, eller om der består en forpligtelse til at angive personoplysninger, og hvad konsekvenserne for manglende angivelse af personoplysninger er.

5.5 Oplysninger vedr. mindreårige personer

Dette onlinetilbud er ikke beregnet til børn under 16 år. Personer under 16 år må ikke angive nogen personoplysninger til Carado uden tilladelse fra deres juridiske værger.

5.6 Den berørtes rettigheder

Du har ret til information om de data vi gemmer, varigheden af dataene, formålet og retsgrundlaget for lagringen samt oprindelsen og modtageren af de videregivne oplysninger. Forkerte oplysninger skal korrigeres, data, som ikke retmæssigt er blevet gemt, eller ikke længere kræves, skal slettes. Den berørte person har desuden en indsigelsesret, en ret til begrænsning af behandlingen og retten til dataportabilitet.

Disse oplysninger genereres på din anmodning. Disse oplysninger er gratis.

Du har også ret til at indgive en klage direkte til en tilsynsmyndighed.

5.7 Tilbagekaldelse af dit samtykke til databehandling

Nogle databehandlingsprocesser er kun mulige med dit udtrykkelige samtykke. Du har til enhver tid mulighed for at tilbagekalde et samtykke, som du allerede har givet. Du behøver blot at sende en e-mail os på datenschutz@carado.de. Lovligheden af de allerede afsluttede databehandlingsprocesser, som er gennemført før tilbagekaldelsen, påvirkes ikke af samtykketilbagekaldelsen.

5.8 Den ansvarlige instans og kontaktoplysninger til den eksterne databeskyttelsesansvarlige instans

Ansvarlig instans
Carado GmbH
Bahnhof 11, 88299 Leutkirch
Tlf.: +49 7561 9097-300
E-mail: datenschutz@carado.de 

Kontaktoplysninger til den databeskyttelsesansvarlige
Stefan Fischerkeller
Deutsche Datenschutzkanzlei
Tlf.: +49 7542 94921 01
E-mail: fischerkeller@ddsk.de

Sog forhandler

Indtast nu dit postnummer og kom snart ind

Provekorsel
Stig ind og snus til rejseatmosfæren.

Aftal en tid hos din Carado-forhandler.

Lav en aftale
Bestil katalog
Bestil nu via e-mail

Få hurtigt og nemt alt at vide om vores autocampere.

Bestil katalog
Carado verden
Fra cykelstativ til dyne.

Opgrader din autocamper med praktisk tilbehør.

Opdag tilbehør

Rejse indlæg

Vores nyhedsbrev får dig til at drømme.