Beskrivelse

Antal og navne på passagerer:
to voksne og en baby (Carolin, Ben og Matteo)

Køretøj:
Carado CV540 EDITION15 

Rejseperiode:
2 uger i juni 2022

Tilbagelagte kilometer:
ca. 2.000

Afrejse:
Leutkirch im Allgäu (Tyskland)

Destinaton:
Ela (Italien)

Mellemstation:
Comosøen, La Spezia (Italien)

 

Carolin Färber deler sit liv med næsten 150.000 følgere på sin Instagram-konto @cocos_wonderland. Sammen med sin partner og baby rejste hun til Elba i en Carado camper van - for at lade batterierne op og nyde livet. 

HEJ, KÆRE CARO, VELKOMMEN TILBAGE FRA DIN REJSE! DU REJSTE FRA ALLGÄU TIL ELBA. HVAD BØR IKKE MANGLE FOR JER SOM FAMILIE PÅ PAKKELISTEN TIL EN CAMPINGFERIE?

 

Da vi rejste med vores søn, var ventilatoren og markisen meget vigtige for os. Så vi kunne beskytte ham mod varmen, og nætterne var også lidt mere rolige. Det er naturligvis vigtigt, at man aldrig retter ventilatoren direkte mod barnet, selv i den kompakte camper van.

HVILKET STED VIL DU HUSKE PÅ EN SÆRLIG POSITIV MÅDE - OG HVORFOR?

 

Elba er et sted, som vi vil huske i lang tid. Fra klipper og klippestrande til sandstrande, der er virkelig noget for enhver ferie og badelyst. Vi nød denne variation rigtig meget. Samtidig har man en fantastisk udsigt over havet og kan se smukke solnedgange om aftenen. 

VAR DER EN CAMPINGPLADS PÅ DIN RUTE, SOM DU VILLE ANBEFALE TIL ANDRE CAMPISTER?

 

For os var Tallinucci-campingpladsen på Elba et super valg. Udover den fantastiske udsigt, tog vi hurtigt det italienske venlige personale til os. Især som rejsende med baby følte vi os også meget godt tilpas på grund af den fremragende hygiejne på hele pladsen. Vi ville komme igen.

HVILKEN FUNKTION KUNNE DU BEDST LIDE VED DIN CARADO?

 

Vi kunne virkelig godt lide både pop-up taget og bagdørene. Der blæste altid en let brise gennem camper vanen, og samtidig havde man en god udsigt ud af camperen.  

HVAD VAR FORDELENE VED EN CAMPER VAN FOR JER SOM FAMILIE?

 

For os var det et ideelt feriekøretøj. Vi var tre med en baby, og vi havde plads nok på vores sommerferie. Samtidig er camper vanen manøvredygtig og super at køre i på grund af sin kompakthed. Og selvfølgelig har køretøjets længde også indflydelse på prisen på færgeoverfarten. 

 

HVILKEN RET ER EN MUST, NÅR DU ER PÅ CAMPINGFERIE?

 

Keep it simple: Pasta med kapers og oliven var vores absolutte favorit. Kræver ikke så meget og er på samme tid smagfuldt - perfekt til campingkøkkenet.

video thumbnail

EFTER DIN "FERIE PÅ BEGRÆNSET PLADS", HAR DU NOGLE GODE RÅD TIL AT PAKKE SMART?

 

Ved pakningen sørgede jeg for at bruge kasseformede genstande og emballage. Det gjorde det nemmere at gemme det hele væk. Vi rullede vores tøj sammen for at spare plads. Mange campingpladser har også vaskemaskiner, så du kan sagtens tage mindre tøj med og vaske det efter et par dage.

DET VAR DIN FØRSTE CAMPINGFERIE MED ET BARN. HAR DU NOGLE TIPS TIL ANDRE FERIEGÆSTER, DER REJSER MED EN BABY ELLER ET LILLE BARN?

 

Det vigtigste, især når man rejser sydpå, er, at de små får lidt sol. Vi valgte derfor bevidst en plads i skyggen og sørgede for indirekte køling via ventilatoren. På stranden havde vi en strandtelt med os. Jeg vil anbefale, til rejser med baby og småbørn, en bæresele. Den vejer lidt og fylder næsten ingenting. 

HAVDE DU BESTEMTE RUTINER ELLER EN FAST DAGLIG RUTINE PÅ DIN REJSE?

 

Vi sørgede for at have en vis rutine, især når det gjaldt mad. Vi nød både morgenmad og aftensmad i camper vanen. Det gav dagen en vis struktur - for os som familie var det vigtigt. Derudover var vores lille motto på ferien: "Altid langs havet!"

NEXT LEVEL CARADO

Det næste niveau af autocampere med stærk udvikling inden for sikkerhed, komfort, funktionalitet og design. Designet til at få endnu mere ud af din ferie.

FIND FORHANDLER

BOOK
ET MØDE
BESØG DIN FORHANDLER
FOR RÅD OG VEJLEDNING

Aftal en tid hos
din Carado-forhandler.

Aftal et møde nu
Katalog
download
Download
oplysninger

Få hurtigt og nemt alt at vide
om vores autocampere.

Infomaterialer
Carado
verden
Fra cykelstativ
til dyne

Opgrader din autocamper
med praktisk tilbehør.

Find tilbehør

Ich bin ein Tooltip.