SIKKERHED PÅ REJSEN SIKKERHED
PÅ REJSEN

Sikkerhed i autocamperen er afgørende for at sikre en ubekymret rejse. I den forbindelse kan Carados originale tilbehørsprodukter spille en afgørende rolle for at øge sikkerheden både på vejen og på campingpladsen.

Vi præsenterer forskelligt originalt tilbehør, der hjælper med at beskytte mod tyveri af autocamperen og andre farer. Fra pengeskabe og sikkerhedspakker til tyverisikring og innovative Osram Night Breaker-forlygter - disse produkter er med til at sikre, at det ikke kun er behageligt, men også sikkert at rejse med autocamperen.

 

OSRAM NIGHT BREAKER

 

Osram Night Breaker LED-pærer sikrer bedre synlighed og dermed øget sikkerhed, når du rejser. Sammenlignet med konventionelle halogenlamper giver Night Breaker op til 220% mere lysstyrke - og op til 5 gange længere levetid. Ikke desto mindre er LED-systemet meget nemt at udskifte, hvis det bliver nødvendigt.

 

SIKKERHEDSPAKKE

 

Sikkerhedspakken er specielt designet til Carado autocampere og giver beskyttelse i og uden for dit køretøj.

  • WiPro3 safe.lock alarmsystem med specifik Fiat CAN-bus styreenhed til sikring af begge døre i førerkabinen

  • 4 magnetkontakter til karrosseridøre og 3 vinduer inkluderet i leveringsomfanget

  • 1 gasvarsler (anæstesigas, butan/propan)

  • Mulighed for at blive i autocamperen uden at deaktivere sensorerne

  • Centraliseret kontrol ved hjælp af den håndholdte transmitter

  • Vent Check – udsender advarsel om åbne magnetiske kontakter, når tændingen er slået til

 

 

TYVERISIKRING - BESKYT OG TILSLUT

 

Beskyt din bil effektivt mod tyveri, og stol på vores partner Vodafone Automotives europæiske servicenetværk. I tilfælde af tyveri vil alarmcentraler i 44 lande, som samarbejder med lokale politistationer, lokalisere og sikre din bil. Via My Connected Car-appen til Android og iOS kan du bl.a. administrere og overvåge geozoner. Uanset hvor du parkerer din bil, vil du øjeblikkelig t modtage information, så snart den forlader stedet.

 

VÆRDISKAB I GULVET

 

Med Carados værdiskab i gulvet har indbrudstyve ingen chance for at få fat i dine værdigenstande. Da værdiskabet er solidt placeret i gulvlugen ved siden af siddegruppen, kan du beskytte dine værdigenstande ubemærket og med minimalt pladsbehov. Det gør det til en særlig effektiv form for beskyttelse mod indbrudstyve. Takket være det planforsænkede design har værdiskabet ingen indgrebspunkter til håndtag eller opbrydningsværktøj.

 

VÆRDISKAB I PASSAGERDØREN

 

Det specialudviklede værdiskab i passagerdøren kan ikke ses udefra og giver sikkerhed mod tyve på grund af de anvendte specialskruer. Værdiskabet har plads til de vigtigste ting, som du ønsker at holde sikkert på rejsen, som for eksempel pung, kreditkort, mobiltelefoner, identitetspapirer, kontanter, smykker. Låget er også beskyttet mod at blive brækket op, da der ikke er nogen fastgørelsespunkter.

 

HVOR KAN JEG SE SORTIMENTET?

Oplev sikkerhedsprodukterne på siden med originalt tilbehør til Carado.

FIND FORHANDLER

BOOK
ET MØDE
BESØG DIN FORHANDLER
FOR RÅD OG VEJLEDNING

Aftal en tid hos
din Carado-forhandler.

Aftal et møde nu
Katalog
download
Download
oplysninger

Få hurtigt og nemt alt at vide
om vores autocampere.

Infomaterialer
Carado
verden
Fra cykelstativ
til dyne

Opgrader din autocamper
med praktisk tilbehør.

Find tilbehør

Ich bin ein Tooltip.