Top Prijs. Top Uitrusting.

 

KOOP EEN CAMPER DAN profiteer je van een PRIJSVOORDEEL VAN € 6.000*

HIER EEN AFSPRAAK PLANNEN

 

1. Formulier invullen

Vul het onderstaande afspraken formulier in met je persoonlijke gegevens.

2. Dealer vinden

Met behulp van de postcode zoeker vindt je jouw Carado dealer bij je in de buurt.

3. Dealer uitzoeken

Kies een van de getoonde dealers bij jou in de buurt.

4. Formulier verzenden

Verstuur je afspraakverzoek aan de door jou geselecteerde dealer. Jouw dealer neemt dan binnenkort met je contact op.

Zoeken
*Verplicht veld

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google zijn van toepassing.

De prijsvoordelen van de serie

 

CV590 4x4 EDITION24:

€ 6.000 besparen

De Carado CV590 4x4 EDITION24 combineert uitstekende mobiliteit met een hoogwaardige uitrusting, stelt nieuwe normen voor reiservaringen en brengt je betrouwbaar naar je bestemming. Het middelpunt, een krachtige Ford vierwielaandrijving van 170 pk, staat garant voor indrukwekkende terreincapaciteiten en maximale veiligheid. De lichte houtafwerking in zandgrijs creëert een uitnodigende sfeer, terwijl de goed doordachte leefruimte met royale hoofdruimte, draaibare voorstoelen en een elektrisch opstapje comfort biedt. De CV590 4x4 EDITION24 maakt indruk met doordachte voorzieningen zoals een vouwdeur, een lichtdoorstroomde badkamer, een comfortabel dwarsbed achterin en een ruime garage achterin. Deze camper, die is goedgekeurd voor maximaal vier personen, nodigt uit tot onvergetelijke reizen en biedt modern comfort en onbeperkte vrijheid. Begin nu aan je volgende avontuur en ontdek je droomcamper!


HALF-INTEGRALE CAMPERS:

€ 4.000 besparen

Onze halfintegraal campers zijn een van de populairste en bekendste campers door hun aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding. De cabine van het oorspronkelijke basisvoertuig blijft bij de halfintegralen modellen behouden en loopt direct over in de leefruimte. Het compacte en aerodynamische karakter maakt deze serie bijzonder flexibel. De woonruimte is door ons als fabrikant doordacht ontworpen en gebouwd. Een grote garage achterin biedt veel bergruimte voor extra bagage of fietsen in onze semi-geïntegreerde modellen. Afhankelijk van het model is er in het voertuig zelf plaats voor maximaal vijf personen. Met de grote keuze aan indelingsvarianten vindt u gegarandeerd wat u zoekt.


INTEGRAAL CAMPERS:

€ 4.000 besparen

Integrale campers zijn op het originele chassis van de fabrikant gebouwd. Bij de Carado-carrosserie zijn de zijwanden, de vloer en het dak optimaal geïsoleerd, wat bijdraagt tot een zorgeloze en aangename vakantie. De grote voorruit in de bestuurderscabine biedt een geweldig panoramisch uitzicht en zorgt voor een veilig zicht op de weg tijdens het rijden. Doordat de cabine naadloos overgaat in het woongedeelte, is er een royaal gevoel van ruimte. De vrije ruimte in de bestuurderscabine is vaak uitgerust met een hefbed, dat extra slaapruimte biedt wanneer u die nodig hebt. In de geïntegreerde modellen is er dus plaats voor maximaal vijf personen. Bovendien bieden de achterste garages van de geïntegreerde modellen extra ruimte voor voldoende opslag.


CAMPER VANS:

€ 3.000 besparen

Camper Vans - ook wel bekend als buscampers - zijn gebaseerd op de originele carrosserie van de fabrikant zoals Fiat. Door hun compacte afmetingen zijn Camper Vans bij uitstek geschikt voor dagelijks gebruik en tegelijkertijd altijd klaar voor de volgende vakantie. Een Camper Van is heerlijk flexibel en biedt veel bergruimte in het achterste gedeelte voor fietsen, stand-up paddles of voorraden en natuurlijk nog veel meer. Een optioneel pop-up dak zorgt voor extra slaapruimte, inclusief een prachtig uitzicht in de verte. De Camper Vans zijn geschikt voor maximaal vijf personen. Laad uw favoriete mensen in en vertrek gewoon.


ALKOVEN:

€ 4.000 besparen

De term alkoof betekent oorspronkelijk bed uitsparing en verwijst naar de gezellige slaapcabine in het vooronder. In de slaapcabine is plaats voor een royaal alkoofbed. Alkoofs zijn bijzonder gezinsvriendelijk, want ze bieden slaapruimte voor maximaal zes personen. De alkoof valt vooral op door zijn aparte vorm, maar is toch robuust en functioneel gebouwd. Met behulp van de doorlopende vloer en het alkoofbed ontstaat een royale stahoogte, die zorgt voor een aangenaam gevoel van ruimte in het voertuig. De kledingkasten en de grote garages achterin bieden veel bergruimte, want alkoofbedden zijn echte ruimtewonderen.


VAN:

€ 4.000 besparen

Vans behoren tot de categorie halfintegrale campers. Daarom blijft ook de originele bestuurderscabine van de fabrikant behouden. De buscampers verschillen echter in voertuigbreedte. Door hun smalle opbouw zijn de buscampers zeer wendbaar, comfortabel en bijzonder geschikt voor dagelijks gebruik. Ze bieden plaats aan maximaal drie personen.


Ontdek de series

Integralen
vanaf € 78.690
brick.model-selection.default-model-price-text.text-be
CV590 4x4 EDITION24
vanaf € 71.290
brick.model-selection.default-model-price-text.text-be
Halfintegralen
vanaf € 64.600
brick.model-selection.default-model-price-text.text-be
Camper Van pro
vanaf € 57.090
brick.model-selection.default-model-price-text.text-be
Teilintegrierter T447 EDITION24
Halfintegralen  EDITION24
vanaf € 71.790
brick.model-selection.default-model-price-text.text-be
Alkoven
vanaf € 64.890
brick.model-selection.default-model-price-text.text-be
Van
vanaf € 58.890
brick.model-selection.default-model-price-text.text-be

 

 

WAAROM EEN CARADO KOPEN?

 

We weten dat kwaliteit, functionaliteit, de beste prijs-kwaliteitverhouding en een uitstekende klantenservice voor jou van groot belang zijn. Daarom hebben we onze voertuigen zorgvuldig ontwikkeld, zodat je onvergetelijke reizen kunt maken zonder compromissen te sluiten. Dit is precies waarom de zomeractie plaatsvindt van 17/06/2024 tot 17/08/2024*. Tijdens deze periode kun je profiteren van aantrekkelijke voordelen bij de aankoop van een Carado camper of buscamper. Ontdek je voordelen!

 

Carado kwaliteit
Bij Carado hechten we veel waarde aan kwaliteit. Onze campers worden met zorg gemaakt en bieden solide afwerking en duurzame materialen. Je kunt erop vertrouwen dat je Carado trouw blijft tijdens lange afstanden en vele avonturen.    

 Functionaliteit
We weten hoe belangrijk het is dat een camper praktisch en functioneel is. Met slimme oplossingen bieden onze modellen voldoende opbergruimte, comfortabele slaapaccommodatie en een goed doordachte indeling.

Waar voor je geld
Carado staat voor de beste prijs-kwaliteitverhouding in de instapklasse van campers. We zijn er trots op dat we campers van hoge kwaliteit aanbieden tegen een betaalbare prijs. Met Carado krijg je een camper die aan al je behoeften voldoet.

Klantenservice
We weten dat het kopen van een camper een grote stap is. Carado dealers zijn gespecialiseerd in het geven van uitgebreid advies aan onze klanten. Ze staan niet alleen voor de aankoop klaar, maar ook daarna en beantwoorden graag al je vragen.

 

 

VIND EEN DEALER BIJ U IN DE BUURT!

Zoeken

* Actie voorwaarden:   

De zomeractie periode loopt van 17/06/2024 tot en met 17/08/2024. De actie is geldig bij deelnemende dealers en geldt uitsluitend voor de aankoop van nieuwe voertuigen vanaf modeljaar 2024. De volgende modelreeksen maken deel uit van de promotie: Half integralen, Integralen, Alkoven, Van, Buscampers. De actieprijs varieert afhankelijk van de modelserie en is inclusief btw. Carado GmbH behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden te allen tijde te wijzigen en de actie voortijdig te beëindigen. De koopcontracten die binnen de actie zijn afgesloten, zijn uitgesloten van annulering.

Ich bin ein Tooltip.