Top Pris. Top Ydelse.

 

Køb din nye Carado

inden udgangen af marts

og spar op til 47.000 kr.*

 

Lad os hjælpe dig videre

1. Udfyld formularen

Udfyld formularen nedenfor med dine personlige oplysninger.

2. Find din nærmeste forhandler

Brug dit postnummer til at finde en forhandler tæt på dig.

3. Vælg en forhandler 

Vælg den forhandler du ønsker at besøge.

4. Indsend formularen 

Send din forespørgsel til den valgte forhandler. Vedkommende vil kontakte dig inden for kort tid.

Søg forhandler
* Obligatoriske felter

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Kampagnens prisfordele

 

CV590 4x4 EDITION24:

Spar 47.000 kr.

Carado CV590 4x4 EDITION24 forener enestående mobilitet med førsteklasses udstyr. Det kraftfulde Ford 170 HK firehjulstræk udgør kernen og sikrer imponerende terrængående egenskaber samt maksimal sikkerhed. Det lyse, sandgrå træinteriør skaber en indbydende atmosfære, mens det gennemtækte opholdsrum med en generøs loftshøjde, drejbare forsæder og elektriske trin sikrer komforten. CV590 4x4 EDITION24 er ikke bare udstyret med smarte funktioner som en foldbar dør, et lyst badeværelse, en komfortabel tværseng i bagenden og en rummelig garage; den er din partner til uforglemmelige rejseoplevelser. Denne 4x4 camper van er godkendt til op til fire personer. Sæt kursen mod eventyr – find din drømmecamper og skab uforglemmelige minder.


DELINTEGREREDE AUTOCAMPERE:

Spar 32.000 kr.

Vores delintegrerede autocampere er blandt de mest populære og anerkendte på markedet takket være deres attraktive pris-ydelsesforhold. Førerhuset fra det originale grundkøretøj bevares i delintegrerede modeller og går direkte over i bodelen. Den kompakte og aerodynamiske konstruktion gør denne serie særligt fleksibel. Som producent, tænker vi nøje over designet og indretningen af bodelen. Den rummelige garage giver masser af opbevaringsplads til bagage, cykler eller noget helt tredje i vores delintegrerede modeller. Afhængig af modellen er der plads til op til fem personer. Med det store udvalg af planløsninger finder du helt sikkert en autocamper der passer til dig og dine behov.


INTEGREREDE AUTOCAMPERE:

Spar 32.000 kr.

Integrerede autocampere bliver opbygget på chassiset fra den originale producent. Carados konstruktion sikrer optimal isolering af sider, gulv og tag, hvilket bidrager til en ubesværet og behagelig rejseoplevelse. Den store forrude i førerhuset giver en fantastisk panoramaudsigt og sikrer en sikker kørsel med udsyn til vejen. Da førerhuset smidigt overgår til bodelen, skabes der en rummelig følelse. Det åbne rum i førerhuset er ofte udstyret med en sænkeseng, der giver ekstra sovepladser, når det er nødvendigt. I integrerede modeller er der derfor plads til op til fem personer. Derudover giver garagen i disse modeller masser af plads til opbevaring.


CAMPER VAN:

Spar 27.000 kr.

Camper vans - også kaldet kassevogne - er mere end bare køretøjer; de er din nøgle til spontane eventyr! Bygget på det originale chassis fra producenten, som for eksempel Fiat, er disse kompakte rejsekammerater perfekte til daglig brug og altid klar til at transformere din hverdag til en ferie. En camper van er ikke blot kompakt og fleksibel, den er din mobile base med masser af plads til cykler, SUP-boards, forsyninger og alt det, du behøver for at gøre din rejse uforglemmelig. Med et valgfrit sovetag skabes ekstra sovepladser med en vidunderlig udsigt over din rejsedestination. Der er plads til op til fem personer i vores camper vans. Start dit næste rejseeventyr i en camper van fra Carado. 


UDFORSK MODELLERNE

Integrerede
fra 907.000 kr.
Købspris ab fungerer med basisudstyr inkl. 19% moms.
CV590 4x4 EDITION24
fra 864.000 kr.
Købspris ab fungerer med basisudstyr inkl. 19% moms.
Delintegrerede
fra 731.000 kr.
Købspris ab fungerer med basisudstyr inkl. 19% moms.
Camper Van pro
fra 687.000 kr.
Købspris ab fungerer med basisudstyr inkl. 19% moms.
Teilintegrierter T447 EDITION24
Delintegrerede EDITION24
fra 810.000 kr.
Købspris ab fungerer med basisudstyr inkl. 19% moms.

 

Hvorfor købe en Carado?

 

Vi ved, at kvalitet, funktionalitet, den bedste pris-ydelsesforhold og en fremragende kundeservice er af stor betydning for dig. Derfor har vi omhyggeligt udviklet vores køretøjer, så du kan opleve uforglemmelige rejser uden at gå på kompromis. Præcis af denne grund finder kampagnen sted fra den 1. januar 2024 til den 31. marts 2024*. I denne periode kan du købe en Carado autocamper eller camper van til en attraktiv pris. Dyk ned i kampagnen nu!

 

Kvalitet
Hos Carado lægger vi stor vægt på kvalitet. Vores autocampere bliver omhyggeligt fremstillet med solidt håndværk og holdbare materialer. Du kan stole på, at din Carado er pålidelig på lange ture og ved mange oplevelser.

Funktionalitet
Vi ved, hvor vigtigt det er, at en autocamper er praktisk og funktionel. Med smarte løsninger tilbyder vores modeller tilstrækkelig opbevaringsplads, komfortable sovemuligheder og en velovervejet opdeling af bodelen.

Pris-ydelsesforhold
Carado står for den bedste pris-ydelsesforhold i autocamperbranchen for nybegyndere. Vi er stolte af at tilbyde kvalitets autocampere til en overkommelig pris. Med Carado får du en autocamper, der opfylder alle krav.

Kundeservice
Vi er os bevidste om, at købet af en autocamper er et stort skridt. Vores Carado-forhandlere er specialiserede i at rådgive vores kunder. De vil med glæde besvare alle dine spørgsmål.

 

 

FIND En Forhandler

nær dig!

Søg

* Kampagnebetingelser:

Kampagnen gælder i perioden fra den 1. januar 2024 til og med den 31. marts 2024. Kampagnen er gyldig hos deltagende forhandlere i Danmark og gælder udelukkende for køb af nye køretøjer. Følgende serier er inkluderet i kampagnen: Delintegrerede autocampere, integrerede autocampere og camper vans. Kampagneprisen varierer afhængigt af model og inkluderer moms. Carado GmbH forbeholder sig retten til at ændre kampagnebetingelserne til enhver tid og til at afslutte kampagnen før tid. Købsaftaler, der indgås i kampagneperioden, er ikke omfattet af returret.

Ich bin ein Tooltip.